Kommunen har givet Nanna fred

Bedst som Nanna var allermest lykkelig over sin lille baby i maven, satte kommunen en forældreevneundersøgelse igang.

Af Maiken Støvring - 13. november 2012 kl. 17:00

Til trods for Nannas unge alder, var hun himmellykkelig, da hun kunne meddele, at hun var gravid med Ditlevs barn, hvilket de altid har troet var umuligt. Ditlev har haft en blodprop på grund af hans misbrug af steorider, og var derfor erklæret steril. Men midt i al lykken meldte kommunen sig på banen, og forlangte en forældreevnetest.
– Jeg syntes generelt, det var hårdt med kommunen! Man føler sig virkelig usikker og overvåget. Det er ekstremt ubehageligt, understreger Nanna overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Michelle: Jeg har ikke forandret mig
Tog hårdt på forholdet
Idag er Nanna og Ditlev ikke sammen længere. Og kommunens prøvelser har muligvis haft haft indflydelse på deres brud.
– Sagen med kommunen har taget ekstremt hårdt på os. Det startede med at gå gevaldigt ned ad bakke, da det hele begyndte. Ditlev var ekstremt frustreret og kunne på ingen måde forstå, hvorfor vi skulle igennem det. Han har så givet mig lidt skylden for, at vi skulle igennem det. Ikke fordi, at han ville være ond, men fordi det jo primært var mig. de tvivlede på, og derfor var det jo “min skyld”, vi skulle igennem hele møllen, fortæller den unge mor.

Nanna og Ditlev, da de stadig var sammen


Kommunen havde kun Nanna i søgelyset, da hun havde haft en meget vild ungdom, hvilket i dag er langt fra hendes liv, hvor lille Malucca er 100 procent i fokus.
LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev er gået fra hinanden
Ville ikke dele det med nogen
Nanna har været meget ked af sagen, og har ikke villet dele det med nogen, før hun kendte udfaldet af sagen. Derfor fik produktionen lov til at filme sagen, men måtte kun sende den, hvis udfaldet var positivt.
– Hvis den var faldet til den dårlige side, havde jeg klart trukket mig. Men vi gjorde det, at vi filmede inden vi kendte til resultaterne, og skrev så en “kontrakt” med Sand TV, fortæller den nu enlige, unge mor, og tilføjer, at da kommunen stoppede sagen, ringede hun til Sand TV og satte programmet i produktion.
LÆS OGSÅ: Putte savner ikke at se sig selv på tv
Kommunen kan ikke sætte finger på noget. 
I dag er undersøgelsen færdig, og kommunen har ikke kunnet sige noget negativt om Nanna og Ditlevs forældreevner. Om et halvt år skal sagen dog evalueres.
– Idiotisk i mit hovede at blive ved med at bruge ressourcer et sted, hvor man kan se, at der absolut intet er at komme efter, slutter Nanna og tilføjer at det er Børne- og Familiescenterets egne ord.
Se med i aften, når der er ‘De unge mødre’ på Kanal4 klokken 20.00.
LÆS OGSÅ: Natascha Nikita kæmper stadig for Remi 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.