Komiker svarer på terrorkritik efter homojoke

Gerningsmanden bag lørdagens terrorangreb i København skulle fanges og misbruges af 25 bøsser, inden han blev pågrebet af politiet.

Af Newspaq - 16. februar 2015 kl. 17:55

Sådan skrev komikeren Sebastian Dorset søndag på Twitter, og den udmelding har han siden fået meget kritik for af blandt andre den homoseksuelle skuespiller og tidligere borgmester i København, Klaus Bondam.

Og nu bruger Dorset sin Facebook-profil til at forklare, hvorfor han skrev det kontroversielle “tweet”.
– Det er på ingen måde en nedvurdering af de homoseksuelle, tværtimod. Jeg hylder, at politiet beskytter et samfund, hvor man ikke ligger under for religiøse fordomme og undertrykkelse af andres frie ret til at udfolde sig, som de synes, skriver han således.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang opfordrer til at huske mændene på Valentins Day
Ville ikke støde nogen
Den 44-årige standupkomiker undskylder ikke sine omstridte ord, men han erkender dog, at han godt kan forstå, hvorfor nogen misforstod ham.
– Jeg havde ikke til hensigt at støde andre end den hensynsløse fundamentalistiske fantast, der på det tidspunkt endnu ikke var blevet skudt af Politiet, men jeg kan da godt ses at mit tweet kan misforstås, hvis man vil, skriver han.
Gerningsmanden, som Dorset skriver om, nåede at dræbe to mennesker, inden politiet skød og dræbte ham tidligt søndag morgen på Nørrebro i København.
Læs Dorsets lange forklaring af sin kontroversielle Twitter-opdatering HER.
LÆS OGSÅ: 45-årige Aniston: Pres mig ikke til at få børn!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.