Komiker indrømmer tilbagefald med hashmisbrug

Christian Fuhlendorff har aldrig været bange for at dele sine mørke sider med omverdenen, og nu gør han det igen.

Af Louise Andersen - 21. februar 2018 kl. 13:53

Christian Fuhlendorff har før åbenhjertet fortalt om sin fortid som misbruger af alle de stoffer, der ikke skulle skydes i armen. Noget tyder dog på, at fortiden som misbruger ikke er så fjern for den 35-årige komiker.

– Jeg har haft et tilbagefald med hashen. Det var sidste år, og det er overstået nu, men det har bestemt betydning alligevel. Det er jeg ikke stolt af. Det sidste år har jeg skullet kæmpe, lidt mere end jeg plejer, fortæller Christian Fuhlenforff ærligt i det nye nummer af ”Vores Børn”.

LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ny sæson af ‘Forsidefruer’?

Tilbagefaldet startede oprindeligt som et eksperiment, hvor Fuhlendorff lige skulle se, om han kunne nøjes med at ryge hash en enkelt gang. Eksperimentet endte dog i et regulært tilbagefald, der betød, at humøret faldt og at Christian Fuhlendorff var mindre til stede som far for sine børn.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien

Netop dét at være far er også noget, Christian Fuhlendorff fortæller om i det ærlige interview med “Vores Børn”

– Jeg har tit tænkt, at jeg ville gøre det bedre end mine forældre. Som ellers gjorde det helt fint. Lige nu kæmper jeg for bare at gøre det ligeså godt. Jeg synes, det er svært, fortæller han i interviewet.
Du kan læse mere fra interviewet her, og hele interviewet finder du i “Vores Børn”, som er på gaden den 22 februar.
LÆS OGSÅ: Drømmen brast med Amalie: Peter Birch afslører ny flamme