Komiker i ‘Fangerne på fortet’: Jeg er en kæmpeidiot

Komikerne Torben Chris og Karsten Green havde helt forskellige indgangsvinkler, da de sagde ja til ‘Fangerne på fortet’.

Af Jonas Sand - 12. oktober 2020 kl. 19:23

I aften skal vi igen en tur til Frankrig i ‘Fangerne på fortet’, hvor komikerne Torben Chris og Karsten Green, danner hold med skuespillerinden Anne-Grethe Bjarup Riis.

– Jeg er typen, der er ude af stand til at sige nej til den slags ting, og jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort, end noget jeg ikke fik gjort. Jeg ville da ikke risikere at sidde hjemme i stuen og se det på tv’et og tænke: “Det ser da vildt sjovt ud. Hvorfor var jeg ikke med?”, siger Torben Chris om årsagen til, at han sagde ja.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner i ‘Fangerne på fortet’: Rollerne bliver byttet om

– Når jeg bliver spurgt om den slags ting, så vurderer jeg altid, om det er noget, jeg ville gøre, hvis der ikke var kamera på – og hvis det er det, så gør jeg det. Og sådan er det helt sikkert med det her. Det er jo noget, man har siddet og set på tv, og det er bare en drengedrøm at være med, siger Karsten Green.

Anne-Grethe Bjarup Riis skulle heller ikke tænkte længe over det, da hun blev spurgt.

– Jeg kunne godt tænke mig at se, hvor meget min psyke og min fysik kunne holde til. Jeg tænkte, at det kunne være virkelig interessant at prøve sig selv af – og så er ‘Fangerne på fortet’ jo bare nice. Det skulle man da gøre. Man møder jo virkelig sig selv, når man er med og bliver presset, siger hun.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

“Jeg er en kæmpeidiot”

Torben Chris fortæller, at han ingen betænkeligheder havde, før han sagde ja.

– Jeg sagde til dem, at der ikke var noget, de kunne sætte mig til, som jeg ikke turde. Jeg sagde, at de selvfølgelig kunne sætte mig til ting, som jeg ikke kunne – og det er jeg virkelig glad for, at jeg fik nævnt, når man ser nogle af mine præstationer, griner han.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-stjerner: Her er vores største frygt

Se blandt andet klippet herunder, hvor Torben Chris forsøger sig i hamsterhjulet:

For komikerkollegaen var det dog noget anderledes.

– Jeg er jo bare en kæmpeidiot. For det første er jeg en stor bangebuks. Jeg er bange for højder og ikke vildt glad for kryb og klaustrofobi og den slags, men jeg er også en stor nok idiot til, at hvis der peger et kamera i min retning, så gør jeg ting. Jeg er mere bange for at sige nej, så jeg sagde bare: “Jeg er bange for dét og dét og dét. Brug det til hvad I vil,” griner Karsten Green.

LÆS OGSÅ: 15-årig død: Dansk realitydeltager dømt

Hvordan holdet klarer sig, kan du se i ‘Fangerne på fortet’ i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.