Kom til middag med Linse Kessler - Her & Nu

Kom til middag med Linse Kessler

Nu kan du få at vide, hvad der bliver serveret hjemme hos ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.

Af Louise Andersen - 8. april 2018 kl. 17:55

Store løg er ikke et hit. Til gengæld er vegetaren Linse Kessler tosset med at forvandle gode nødder til bøffer. Kom med Linse Kessler til bords herunder.

Hvad er din livret?

Det er Nutana, som er pressede jordnødder skåret i bøffer, og som jeg kan få pommes frites og dejlig pebersauce til. Det er min yndlingsret lige nu.

Er der noget, du nægter at spise?

Ja, jeg nægter at spise kød. Det er ikke, fordi jeg skal være sund eller noget med alt det smarte der. Det er simpelthen, fordi jeg ikke vil spise mine venner.

LÆS OGSÅ: JUBIII: Nu er ‘Familien fra Bryggen’-pausen slut
SE BILLEDERNE: Nyt om ‘Bryggen’-bryllup: Geggo prøver brudekjoler

Hvad er dit barndoms bedste måltid?

Det er boller i karry ude hos min plejemor Hanne, for hun putter aldrig store løg i. Den var ikke gået i dag, for så ville det jo være Mopper og Arne, mine to grise, jeg ville sidde og spise der. Det går ikke. Man bliver lidt klogere med livet.

Hvad er det mærkeligste, du nogensinde har spist?

Noget fra en ged i Ghana sammen med Gustav. Vi skulle smage det. Jeg var ikke vegetar dengang, men det var forfærdeligt. Jeg tog en bid, og så kunne jeg ikke mere.

Hvad ville du servere for Dronningen, hvis hun kom forbi til middag?

Hun ville få nogle dejlige nøddebøffer og pommes frites. Hun ville få min yndlingsret. Jeg tror, at hun vil kunne lide det. Jeg er ikke den store kok, men sådan er det.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ slår ‘Familien fra Bryggen’ af pinden
LÆS OGSÅ: Er der sex i ny sæson ‘Divaer i junglen’?