Kom helt tæt på Irina og Mortens brud i nyt program

I et helt nyt tv-program kommer man helt tæt på fire af tidens største YouTube-stjerner.

Af Louise Vilsbøl - 5. juli 2018 kl. 12:00

I dag er der premiere på et helt nyt og banebrydende tv-program, hvor fire af Danmarks største influencers bevæger sig over på tv-skærmene. Her kan man blandt andet følge Irina Olsen i hele perioden omkring hendes brud med Morten, og man er med bag kameraet og ser, hvordan det faktisk er at være influencer.
LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det
Det ser måske nemt ud og ligner verdens fedeste job, men sådan er virkeligheden bestemt ikke altid. I serien ‘Influencers’ kommer man ind bag facaden, når de fire influencers skal navigere i en branche, som ingen rigtig kender spillereglerne i, når privatlivet går i stykker og spænder ben for karrieren, og når udlandet kalder og superstjernen Rihanna pludselig får øjnene op for én.
LÆS OGSÅ: Er Irina og Morten sammen igen?

Irina: Har aldrig lavet noget som det her

Men selvom det går tæt på, var Irina ikke i tvivl, da hun fik tilbuddet om at være med i programmet.
– Nu har jeg efterhånden lavet en del tv de sidste 8 år, but nothing like this. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kun vil deltage i projekter, som giver mening for mig og passer ind i mit liv, uanset hvilke beløb jeg får tilbudt. Oplevelsen bliver ofte endnu mere speciel, når jeg har god kemi med tv-produktionen, og jeg kender efterhånden de sejeste mennesker, som jeg arbejder med igen og igen, fortæller Irina om programmet og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Princess Natascha viser maven frem: Dét vil jeg kalde min søn
– Det nye program kommer meget tæt på min hverdag for tiden – den hverdag som jeg har haft lidt svært ved at dele ud af på bloggen, og som I til tider har kunnet høre lidt om på mine Stories her på IG. Det handler om mit arbejde og om den turbulente tid i mit privatliv, som jeg har gået igennem i år. Programmet er nytænkende, og jeg stoler fuldt ud på holdet bag, hvilket altid er et must for mig! Tthis is as honest as it gets.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste

Kom tæt på fire af de største

Udover Irina kan man følge Astrid Olsen, som har haft sin egen YouTube-kanal i seks år, siden hun var blot 13 år. Hun var en af de første og er en af de største i Danmark. Men bag facaden kæmper hun med angst, kriser og at finde sin egen stil.
Frederik Trudslev er 18 år og relativt ny på Instagram, han blev stor på YouTube i slutningen af 2017, hvor han lavede en serie af sjove solbrille-videoer. I serien flytter han fra forældrene Aalborg og til København, hvor han faktisk rykker ind hos netop Astrid Olsen.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Husker du? Det første møde med Cengiz
Camilla Frederikke er en af Danmarks mest populære beauty-vloggere, som svinger make-up penslerne på sine to YouTube-kanaler. Camilla Frederikkes karriere på YouTube tog fart, da Washington Post valgte at fremhæve hendes make-up tutorial, som hun havde lavet i anledning af Halloween. Hun er over the top og kæmper ofte med janteloven.
Programmet kan ses fra i dag af på Yousee Tv, hvor det er eksklusivt tilgængeligt de næste to uger. Fra d. 19/7 kan det ses på Chri chri tv og på deltagernes egen kanal.
LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Kim og Kanyes barnepiger
LÆS OGSÅ: Linse om ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Det bliver ikke kedeligt