Kølig luft mellem ‘Ex on the Beach’-par

I løbet af sommeren opstod der hurtigt sød musik hos Elisabeth og Nicklaes, men i dag er de ikke på talefod.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. januar 2021 kl. 06:55

Elisabeth Bach og Nicklaes Johannes Olsen havde et par romantiske dage med en tur i suiten, da de i løbet af sommeren deltog i ‘Ex on the Beach’. Især er Nicklaes helt væk i Elisabeth, og han siger igen og igen, at hun er lige hans type.

Som bekendt er der sket meget siden, og både Elisabeth og Nicklaes har fået en anden kæreste. Men den ellers så fine sommerflirt er ikke blevet til så meget som et venskab, efter optagelserne er sluttede.

LÆS OGSÅ: Asbjørn åbner op: Jeg stoppede forholdet med Lærke

Spørgsmålet er, hvad der egentlig gik galt.

– Da vi var i villaen, var det 100 procent Elisabeth, der fangede min opmærksomhed. Hun var anderledes end de andre. Om det ændrer sig, må i vente og se. Men mit forhold til Elisabeth i dag er, altså jeg har intet imod Elisabeth, men jeg snakker ikke med hende. Hende og Mark er kærester i dag, og jeg er glad på deres vegne, fortæller Nicklaes til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Overtalt til at blive: De ville bare bruge mig til at lave godt tv

Elisabeth Bach Nielsen fra ‘Ex on the beach’ sæson 5 (Foto: Krestine Havemann)

Ikke meget kontakt med deltagerne

I ‘Ex on the Beach’ kan man desuden også se, at Jonas pludselig fanger Elisabeths opmærksomhed, og at Nicklaes ikke kan stille så meget op for at vinde baben over på sin side.

Til gengæld er der en anden, som meget gerne vil Nicklaes. Det er Tabita, og det lægger hun bestemt ikke skjul på. Det bliver dog aldrig til mere end et tæt, venskabeligt bånd.

LÆS OGSÅ: Lærke efter bruddet med Asbjørn: Jeg fortryder ikke, vi blev kærester

Nicklaes oplever, at det for ham generelt bare er lidt svært at holde kontakten efter et realityprogram, selvom det man kommer så tæt på hinanden under optagelserne.

– Mit forhold til Tabita er godt, jeg holder meget af hende, men jeg er nok ikke så god til at holde kontakten, som jeg gerne ville. Jeg har travlt med alle de mennesker, jeg også havde omkring mig, inden jeg deltog i noget reality. Corona gør det ikke nemmere at ses, da der ikke rigtig bliver holdt noget arrangement, siger han.

LÆS OGSÅ: CHOK! Skår i venskabet