Knust ‘X Factor’-stjerne: Kærligheden brast

Den tidligere ‘X Factor’-deltager havde forelsket sig hovedkulds i en italiensk mand, men forholdet holdt ikke, og det gjorde ondt.

Af Kenth G. Madsen - 19. november 2021 kl. 12:01

Sigmund Trondheim har udgivet en ny sang, der hedder ‘Gone’, og den er skrevet efter en oplevelse af ulykkelig kærlighed. På den baggrund har han i en periode været ramt af hjertesorg.

– Jeg var forelsket i en italiensk mand, som jeg mødte på ‘Grindr’ (datingapp, red.) Det gik desværre ikke. Han var ikke forelsket i mig, og jeg var meget ulykkelig forelsket i ham, men vi er gode venner i dag, afslører 26-årige Sigmund til Realityportalen.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sigmund blandt andet fortæller om sin ulykkelige kærlighed…

LÆS OGSÅ: Afslører snyd i Mascha Vangs virksomhed

– Så jeg havde en forfærdelig tid, hvor jeg gik rundt og var ked af det. Samtidig var der coronanedlukning, så jeg følte mig totalt isoleret fra hele verden, siger han.

Den tidligere ”X Factor”-deltager nåede helt til semifinalen i 2018, og efter at have befundet sig i et sort hul i nogen tid er den 26-årige entertainer nu klar til at folde sig ud igen.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig

– Jeg er tilbage med sang og dans og skal optræde en del her til jul. Jeg har også lavet min egen julesang, ‘Julen varer evigt’, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe bryder sammen over utroskab

Læs mere om