Knust realityhunk før 'Stjerneboksning': Jeg har ikke lyst til det overhovedet - Her & Nu

Knust realityhunk før 'Stjerneboksning': Jeg har ikke lyst til det overhovedet

Realityhunken har ikke lyst til at deltage i ‘Stjerneboksning’, men han føler, at han bliver nødt til det.

Af Lykke Buhl - 7. september 2019 kl. 07:00

I aften skal det store slag stå, når ‘Stjerneboksning’ løber af stablen. Her skal en række danske realitystjerner banke hinanden i bokseringen i kampen om præmien på de 10.000 kroner.
LÆS OGSÅ: Geggo i chok: Hvad er der sket med min mor?
Blandt disse realitystjerner finder vi Jeremy Ace, af mange bedst kendt som Panda fra ‘For lækker til love’. Men Panda gennemgår en hård tid før det store stævne, da han og Cecilie, kæresten gennem syv år, for nylig er gået fra hinanden.
– Det har påvirket mig meget. De sidste par dage har været rigtigt hårde. Men jeg er gået ind i det her 100%, selv om jeg lige nu ikke føler, jeg har en lyst til det overhovedet. Men når jeg sætter mig et mål, så skal den krydses af. Der er ikke nogen andre, der skal spænde ben for én, det er kun en selv, der skal gøre det, fortæller Panda til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-stjerne har fundet kærligheden: Jeg er stoppet med at feste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Panda og Cecilie på date i ‘For lækker til KBH’


LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Panda om kæresten: En skønne dag frier jeg
Derfor fortsætter Panda altså i ‘Stjerneboksning’, selv om bruddet med kæresten Cecilie gav ham lyst til at give op.
– Selvfølgelig har jeg haft lyst til at droppe det, fordi når man er ked af det, så er man jo helt nede i kulkælderen, så har man ikke lyst til noget, det ved alle. Lige nu har jeg ikke lyst til det, som jeg har det de her dage. Men jeg ved, at jeg skal op til det her, og jeg har jo også lysten, jeg stiller jo ikke op til noget uden at gennemføre det, uddyber Panda.
LÆS OGSÅ: Realityhunk fanget i utroskab: En undskyldning vil aldrig være nok
Han understreger, at han og kæresten er skiltes på god fod, og måske netop derfor gør det ekstra ondt. Men selvom energien og viljen til at kæmpe i Geggo og Cengiz’ stort anlagte ‘Stjerneboksning’ kan ligge på et smalt sted, så håber Panda alligevel, at det hårde brud vil kunne hjælpe ham i bokseringen i sidste ende.
– Jeg skal få mig selv til at vende den her sorg til vrede, så kan det være, det giver lidt ekstra, slutter realityhunken.
LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en ti år yngre kæreste
LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler