Knust paradiso: Min kæreste gik fra mig - Her & Nu

Knust paradiso: Min kæreste gik fra mig

Michael Houlberg, kendt fra denne sæson af ‘Paradise Hotel’, er blevet forladt af kæresten, men mener stadig, at hun er den eneste ene.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. oktober 2014 kl. 14:11

Michael Houlberg var en del af det originale cast i den seneste sæson af ‘Paradise Hotel’, som kørte på tv i foråret. En vellidt og måske lidt stille fyr, hvor broderen Henrik var en noget mere fremtrædende karakter.
Efter ‘Paradise’ blev Michael kærester med en pige, som han beskriver som sin drømmekvinde. Men nu er de to ikke længere et par.
– Hun gjorde det forbi med mig, fordi jeg havde mistet troen på mig selv og dermed min indre ro, og det gik ud over hende, desværre, siger en trist Michael til Realityportalen.dk.
Michael afslører dog, at de stadig har kontakt og har haft det hele tiden siden deres brud. Det er også svært for ham at sige, hvor længe de to præcist har været sammen, da de allerede startede flirteriet inden, han tog til Mexico for at deltage i ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda om ny fyr: Sådan faldt jeg for Frederik 
Drømmekvinden
I et afsnit af onlineserien ‘Spotlight‘ fortæller ‘Paradise’-fyren, at han arbejder hårdt på at få hende tilbage. Det gør han, fordi han er overbevist om, at ekskæresten er hans eneste ene.
– Jeg håber lidt, at min ekskæreste med tiden, vil have mig tilbage, siger han til TV3 og uddyber til Realityportalen.
– Hun er kvinden, jeg skal være sammen med, fordi vi er af samme støbning, og hun er den lækreste, jeg nogensinde har mødt. Da jeg mødte hende første gang, var jeg solgt, og alt derefter gik bare som en leg, der var intet game over at score hende. Vi var bare os selv.
Og fordi kampen for at få drømmekvinden tilbage endnu ikke er sat på hold, har Michael heller ingen planer om at fyre den af i byen og møde en masse nye piger.
– Jeg har ingen planer om noget vildt singleliv. Jeg er kommet i gang med træning igen, startet i skole og bruger min energi på at blive mig selv igen, afslutter han.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-fyr: Jeg har mistet venner
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.