Knust Khloé i sorg efter dødsfald: Jeg har mistet min bedste ven

Realitystjernen er blevet ramt af en stor sorg.

Af Jonas Sand - 1. februar 2018 kl. 7:25

Khloé Kardashian bliver mor i løbet af de næste par måneder, men ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen er blevet ramt af en stor sorg i slutningen af graviditeten.
Hunden Gabbana, som Khloé Kardashian adopterede, efter Kris Jenner og Caitlyn Jenner – dengang Bruce Jenner – gik fra hinanden, er nemlig afgået ved døden. Det afslører realitystjernen selv i et opslag på Instagram.
–  I går aftes døde min søde Gabbana. Hun var mere end et kæledyr. Hun var mit første barn, min følgesvend og min ven. Hun var utrolig. Hun sørgede for, at jeg aldrig var ensom – selv ikke i ensomme tider. Huset vil aldrig blive det samme, skriver hun og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-fyr
LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster
– Jeg troede ikke, at jeg ville blive så knust over at miste en hund, men 14 år sammen er lang tid. Hun har haft en stor rolle i mit liv, og jeg vil altid være taknemmelig for det. Jeg elsker dig, Goober. Jeg vil altid huske dig.
Ifølge Radar Online kom dødsfaldet som et chok for Khloé Kardashian. En kilde fortæller til mediet, at hunden blev kørt på hospitalet, hvor man fandt en kræftsvulst i maven.
– Hun blev aflivet med det samme, fordi der ikke var håb for, at hun kunne overvinde det i hendes alder, siger kilden til mediet.
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu
SE VIDEOEN: Højgravid Kylie Jenner viser maven frem


LÆS OGSÅ: Gravide Khloé Kardashian vil have fred: Der må være en grænse!
LÆS OGSÅ: Reality-hunk i voldsomt trafikuheld