En knust advokat og en alkohol-gangster: Dét skal du se på HBO Nordic!

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på HBO Nordic i denne uge!

Af Louise Andersen - 25. februar 2018 kl. 9:55

Premiere

(Foto: HBO Nordic)

The good fight, sæson 2

‘The Good Fight’ begynder et år efter begivenhederne i sidste afsnit af ‘The Good Wife’. Et omfattende tilfælde af økonomisk bedrageri har knust den unge advokat Maia Rindells omdømme, og på samme tid har det ødelagt hendes mentor og gudmor Diane Lockharts opsparing. De tvinges til at forlade Lockhart & Lee og slutter sig til Lucca Quinn ved et af Chicagos mest fremtrædende advokatfirmaer.
Bonusinfo:
Det er Rose Leslie, nok bedst kendt for sin rolle som Ygritte i ‘Game of Thrones’ og rollen som Gwen i ‘Downtown Abbey’, der spiller den unge advokat Maia Rindell.
Den amerikanske skuespillerinde, sanger og producer og prisvinder, Christine Branski, spiller rollen som Diane Lockhart.
– Hvad: ‘The good fight’, sæson 2
– Hvem: Christine Baranski, Cush Jumbo, Rose Leslie m.fl.
– Hvornår: Har premiere den 5. marts.
– Hvor: Kan ses på HBO Nordic.
LÆS OGSÅ: Der er dømt vaskeægte mafia-drama: Dét skal du se på HBO Nordic!

Aktuel

(Foto: HBO Nordic)

Boardwalk Empire

‘Boardwalk Empire’ er historien om Enoch ‘Nucky’ Thompson, Atlantic Citys ubestridte zar i en tid, hvor alkoholforbuddet blev katalysator for organiseret kriminalitet i USA. Nucky, lige dele politiker og gangster, og hans løjtnanter sad på magten i en tid, hvor illegal alkohol skabte indbringende muligheder for både spritsmuglere og distributører.
– Hvad: ‘Boardwalk Empire’
– Hvem: Michael Pitt, Gretchen Mol, Michael Shannon m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu.
– Hvor: Kan ses på HBO Nordic.
LÆS OGSÅ: Vil du med ind bag newyorkernes lukkede døre? Dét skal du se på HBO Nordic!

Kender du…?

(Foto: HBO Nordic)

Quarry

‘Quarry’ er et gribende actiondrama, der foregår i og omkring Memphis i starten af 1970’erne og fokuserer på karakteren Mac Conway, en marineinfanterist, som vender hjem efter sin anden udstationering til Vietnam og hænges ud for sin rolle i en meget omtalt massakre, der fandt sted, mens han kæmpede i udlandet.
LÆS OGSÅ: Nyt krimi-guf og prisbelønnet drama-serie: Dét skal du se på HBO Nordic!

Nu på Netflix

‘Spider-Man’. Den ordinære teenager Peter Parker forvandles til superhelt, da han ved et uheld bides af en radioaktiv edderkop.
‘Stargate’. Da man finder en ældgammel egyptisk genstand, får to mænd adgang til dens skjulte kræfter som portal gennem tid og rum.
LÆS OGSÅ: Kan du løse mordgåden i ‘Mosaic’? Dét skal du se på HBO Nordic!