Knaldperlen vil knalde Babe

Optagelserne til ‘Kongerne af Rømø’ er netop afsluttet, og for Knaldperlen var det en sommer, som bød på fest og damer.

Af Ida Reihs Andersen - 21. juli 2012 kl. 12:38

Walid Bechara, som går under navnet Knaldperlen, medvirkede sidste år i ‘Kongerne af Marielyst’. I år er det Rømø, som ligger navn til den nye sæson, der sendes på Kanal 5 til efteråret. Og Knaldperlen var ikke et sekund i tvivl om, hvorvidt han skulle sige ja til at medvirke i den nye sæson. Det var en gratis ferie med alt betalt, som lokkede.

Hun er en babe, så der er ikke noget at sige til, at Knaldperlen godt kunne tænke sig at stikke piben ind. (Foto: Kanal5)


– Jeg sagde ja til at medvirke, fordi jeg er en person, som elsker at feste, og det ville være totalt dumt at sige nej til en gratis ferie med alt betalt, smiler Knaldperlen.
Og ifølge Knaldperlen har det været en fantastisk sommer sammen med de andre konger.
– Det var super fedt at møde de nye konger, og de er mega søde. Og jeg er glad for at have Babe og Fissan med igen. Fissan er ligesom en bror for mig, fortæller den festglade konge.
LÆS OGSÅ: Babe: Fissan og Knaldperlen er fantastiske
Scorer mange damer
I ’Kongerne af Marielyst’ blev Knaldperlen blandt andet kendt for sin bemærkning: ”hold kæft, hvor er du lækker”, som han sagde til samtlige damer, han prøvede at score, inklusiv Babe. Men selvom det aldrig udviklede sig til mere mellem ham og Babe, vil han bestemt gribe muligheden, hvis den opstod.
– Babe og jeg er blevet rigtig gode venner, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at hvis jeg fik chancen for at knalde hende, gør jeg det, griner Knaldperlen.
Knaldperlen afviser dog, at han har et godt øje til Babe. Selvom han ikke har haft held med at score Babe endnu, er der til gengæld andre damer, som er blevet forført af Knaldperlens scoretricks. Hans dame-tække har ført til mange scoringer.
– Jeg scorer da en del damer, men jeg er hellere ikke en person, som springer på alt, der har en puls, fastslår charmetrolden. Han stiller nemlig nogle krav til pigen, hvis hun skal gøre sig nogle forhåbninger om at score den eftertragtede Knaldperle.
– Det, der skal til for at score mig, er en lækker pige med en fed personlighed, en pige som tør at være sig selv og som ikke er genert, uddyber han.
LÆS OGSÅ: Cult-piger har de bedste kasser
Et godt øje til tidligere reality-deltager
På trods af de mange scoringer er charmøren stadig single.
– Jeg har ikke haft en kæreste efter programmet, men jeg har haft et godt øje til en tidligere reality-deltager. Vi har skrevet lidt sammen, men mere vil jeg ikke sige, griner Knaldperlen. Hvem den tidligere reality-deltager er, vil tiden måske vise.
Vi håber i hvert fald på at se et nyt kendispar i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Jeg brækker mig af Tempt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.