DR hyrer Knaldperlen

Det er ikke længere nok for Knaldperlen at underholde seerne på Kanal 5.

Af Mikkeline Andersen - 7. oktober 2014 kl. 12:02

I flere sæsoner har man kunnet følge Walid Bachara alias ‘Knaldperlen’ i Kanal 5’s ‘Kongerne’. Men nu udvider den pigegalde fyr sin tv-horisont. Knalperlen skal nemlig være med i ‘Tillykke du er i live’, som bliver sendt på DR3.
@locker
– Jeg blev ringet op af DR, der spurgte, om jeg ikke havde lyst til at være med. Programmet handler om, at Mette Horn, der spillede moren i ‘Max Pinlig’ , er flyttet ind i et hus, og så regner hun med, at naboerne er stille og rolige. Lige indtil jeg banker på hendes dør og fortæller, at jeg er hendes nabo, afslører Knaldperlen overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT STUFF: Er Knaldperlen og FLTL-Kia kærester?
Skuespil er ikke min stærke side

Rollen i ‘Tillykke du er i live’ er noget helt nyt for Knaldperlen. I ‘Kongerne’ fester han og er sig selv, men i DR3’s program skal han give skuespillet en chance.
– Skuespil er ikke min stærke side. Jeg er bedst til at være mig selv, siger Knaldperlen.
Alligevel udelukker han ikke, at han kunne finde på at lave mere skuespil.
– Hvis jeg bliver tilbudt en rolle i en film, så vil jeg da stærkt overveje det. Det kunne være sjovt at prøve noget nyt.
‘Tillykke du er i live’ har premiere den 13. oktober på DR3. Men hold øje med Knaldperlen, for han er kun med i et afsnit.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen drømmer om en trekant
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.