'Knaldperlen': Jeg skal helt sikkert have sex

Druk, ski og damer – der bliver uden tvivl gang i den, når ‘Kongerne’ indtager Østrig.

Af Mikkeline Andersen - 18. februar 2013 kl. 15:52

I aften er ‘Kongerne’ igen tilbage, når der  er premiere på ‘Kongerne i sneen’ – og som sædvanlig kan vi forvente os, at der bliver festet og forsøgt scoret piger efter alle kunstens regler.
– Jeg har hygget mig så meget på ferien, men det var også en udfordring for mig på både skiskolen og det at snakke med damerne. Mit engelsk og tysk stinker, griner Walid ‘Knaldperlen’ Bechara til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne i sneen: Det bliver max sjovt!’
Store forventninger

Det bliver uden tvivl en fest, når 'Kongerne i sneen' ruller over skærmen i aften. (Foto: SBS)

Det bliver uden tvivl en fest, når ‘Kongerne i sneen’ ruller over skærmen i aften. (Foto: SBS)


Inden afrejsen til Østrig var forventninger til turen tårnhøje.
– Jeg har rigtig store forventninger til turen. Vi skal ned at stå på ski, så det er lange underhylere, hættetrøjer og huer – og kæmpe fadøl. Det bliver så fedt, slog en forventningsfuld Jesper ‘Fissan’ Schumann fast overfor Kanal 5 inden afrejsen.
‘Knaldperlen’ er selvfølgelig også med på turen til Østrig, men det er nu ikke ski og sorte løjper, der har lokket ham af sted.
– Mine forventninger de er helt sikkert at se de nye piger. Jeg glæder mig da til at se, om de har ordentlige patter – og jeg skal helt sikkert have noget sex, og det skal være udenlandske piger altså, længere er den ikke.
Om Knaldperlen får sex på turen, må tiden vise.
Se med klokken 22:00 på Kanal 5, når der er premiere på ‘Kongerne i sneen’.
LÆS OGSÅ: Sådan holder Foxy sig pivfræk
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.