Knaldperlen fik babynews på SMS - Her & Nu

Knaldperlen fik babynews på SMS

Walid var ikke tilfreds med måden, hans kæreste overbragte den største nyhed i hans liv på.

Af Louise Vilsbøl - 9. marts 2017 kl. 09:19

I sidste måned kunne Realityportalen.dk afsløre, at Kia “Sugar” Sødergreen og Walid “Knaldperlen” Bechara skal være forældre til sommer. Og nu fortæller den kommende mor om, hvordan hun fandt ud af, at hun er gravid – og ikke mindst hvordan hun overbragte nyheden til den kommende far.
– Jeg har haft nogle hårde måneder, idet jeg var i fuld gang med at skrive mit bachelor projekt, da vi fandt ud af nyheden. Det var jul, og jeg var presset og stresset med opgaven, og pludselig en dag kom jeg tanke om, at jeg vist var gået lidt eller rettere sagt meget over tiden. Og der stod jeg med en graviditets test i hånden med 2 streger, skriver hun på sin blog og fortsætter:
– Jeg var i CHOK. Så meget i chok, at jeg kom til at skrive det til Walle på en SMS, for han var nemlig i Jylland. Ups. Han blev lidt gnavende over at skulle få nyheden på den måde, men jeg var i chok.
LÆS OGSÅ: Er ‘Kongerne’-Kia blevet pornostjerne?
Walid blev skide sur
Da Walid fik beskeden, ringede han til sin kæreste med det samme, og her var han ifølge Kia skidesur. For det var ikke lige den måde, han gerne ville have den største nyhed i sit liv overbragt på.
– Da han kom hjem fra Jylland, snakkede vi om det. Han ønskede, at jeg først havde fortalt ham det, når han var kommet hjem på en sød måde med en overraskelse, som andre gør det, fortæller Kia. Men heldigvis er Walid ikke sur så længe af gangen.
– I dag der griner vi højlydt af det. Jeg kan være lidt spontan, når jeg går i chok, og på den anden side så fik han da nyheden på anderledes måde
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia viser maven frem: Det er ikke helt gået op for os endnu
Det var ikke fordi, parret ikke ønskede en baby, at Kia var i chok over den positive test, hun turde bare næsten ikke at tro på, at det virkelig var rigtigt, så hun endte med at tage tre test den dag.
De første tre måneder af graviditeten er gået over al forventning, og Kia fik færdiggjort sit bachelorprojekt, som hun afsluttede med et 7-tal. Så nu kan hun kalde sig for sygeplejerske.
Se TV 2 Zulus sjove video om Walid og Kias kommende baby herunder, som fortæller, hvorfor deres barn får den bedste barndom:
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia har fået nok: I mobber mig!


LÆS OGSÅ: Forarget paradiso: Alt for meget sex på ‘Paradise Hotel’
Se et episk klip med Kia og Knaldperlen fra ‘Kongerne’ herunder, hvor de øver sig på at lave børn.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.