KLIPPET UD: Jeg kan ikke udstå jer

Man skulle tro, at den erfarne ‘Ex on the beach’-deltager Jeppe Bøg Risager efterhånden har fået sig en masse venner, men det er ikke tilfældet.

Af Amalie Jensen - 11. april 2022 kl. 6:55

Det populære datingprogram ‘Ex on the Beach’ byder på masser af druk, kærlighed og venskaber. Men sidste del var ikke just det, som Jeppe Bøg Risager gik efter, da han deltog i sæson 2, 5 og 7 af programmet.

LÆS OGSÅ: Jeppe får vild afvisning: Du er klam!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Jeppe til forpremieren på ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Her er ALLE deltagere i ny sæson ‘Ex on the beach’

I en Instagram Live med Realityportalen afslører han, hvad han faktisk fortalte de andre gæster i villaen.

– I sæson 5 satte jeg folk ned efter én var røget ud og sagde ”Jeg kan lige så godt sige det til jer nu. Jeg bryder mig virkelig ikke om jer. Jeg kan virkelig ikke udstå jer, og vi bliver aldrig nogensinde venner”, fortæller  Jeppe.

LÆS OGSÅ: WOW: Reality-fyr i vild forvandling

Det så vi dog ikke på tv.

– De klipper det ud hver gang. Der blev klippet rigtig meget ud, vil jeg så sige. Alle sådan nogle snakke, hvor man siger ”ja, det skal vi ikke det her”, afslører Jeppe.

Det er Marco Harry enig i. Han deltog også i sæson 7 af ‘Ex on the Beach’.

– De (producenterne, red.) vil rigtig gerne have, at det hele er pænt, at alle er venner, og at det skal være et datingprogram, supplerer Marco.

LÆS OGSÅ: Hurtigste knald i programmets historie: Jeg er vigtigere end dig

Ville tabe ‘Paradise Hotel’

Det ærlige svar kommer af, at Jeppe og Marco taler om, hvorvidt Jeppe ville kunne være med i reality-programmet ‘Paradise Hotel’. Her deltog Marco nemlig i sæson 16.

– ‘Ex on the Beach’ er klart det fedeste. Der kan man sige sin mening og gøre, hvad der passer én. I ‘Paradise Hotel’ var man nødt til at pakke det lidt ind for at komme langt. Der var man nødt til at være venner med folk, man ikke kunne lide, fortæller Marco, der røg ud af ‘Paradise Hotel’ i finalen og dermed endte i top fire i sin sæson.

LÆS OGSÅ: Uhhh: Nu er der nyt om ny sæson ‘Paradise’

Der er altså en grund til, at Jeppe gang på gang har valgt at deltage i ‘Ex on the Beach’ frem for andre reality-programmer.

– Jeg ville være ude af ‘Paradise Hotel’ med det samme. Jeg ville tabe prompte. Jeg tror ikke, jeg ville kunne håndtere det. I ‘Ex on the Beach’ kan du jo sige ”Jeg kan ikke lide jer, jeg er ikke kommet for at få venner”. Hvis jeg siger det i ‘Paradise Hotel’, så ryger jeg jo ud. Jeg tror ikke, jeg ville overleve Paradise, fortæller Jeppe.

Nedenfor kan du se hele videoen, hvor Jeppe og Marco besvarer spørgsmål stillet af Realityportalens læsere.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Line Maria: Flytter væk

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kæmpe bommert i ‘Sommerdrømme’