Klaus ude af 'Big Brother': Det var ikke min tur til at ryge ud

Klaus er ude af ‘Big Brother’, og han står tilbage med en ærgerlig og forkert følelse efter sit exit.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. januar 2014 kl. 11:23

‘Big Brother 2014’ er i fuld gang, og sidste uge bød på både intriger og overraskelser i huset. Først valgte Sabina frivilligt at forlade programmet i utide, og senest blev Patrich kylet ud af ‘Big Brother’ efter sin voldelige adfærd.
Søndag kom turen så til den 32-årige Klaus, der desværre måtte sige farvel til sin plads i huset og til konkurrencen om den halve million.
– Jeg føler ikke det var min tur, det var ikke rigtigt. Det føles forkert. Jeg fortjener at være i huset, fortæller en ærgerlig Klaus i dag til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: Patrich kylet ud af ‘Big Brother’
“Sandra skulle være stemt ud”
I liveshowet søndag aften var Klaus nomineret sammen med Sandra og Karoline, og specielt en af pigerne synes Klaus skulle have forladt huset fremfor ham.
– Jeg synes, at Sandra har haft sin chance for at bevise, at hun er som hun udgiver sig for at være. Det har hun ikke holdt. Hun fik ikke bevist noget som helst. Jeg burde stå stærkere, fortæller Klaus.
LÆS OGSÅ: NYHED: Ny deltager flytter ind i ‘Big Brother’-huset
Man kan ikke planlægge sig igennem ‘Big Brother’
Temaet for ‘Big Brother 2014’ er ‘hemmeligheder og løgne’, og selvom den nu udstemte Klaus var forberedt på det meste, så har deltagelsen alligevel været benhård.
– Det har været meget hårdere, end jeg havde forventet. Da jeg meldte mig til programmet, havde jeg en forestilling om, hvordan jeg kunne agere, men man opdager hurtigt, at man ikke kan planlægge sig ud af noget. Du kan kun gisne om, hvad ‘Big Brother’ finder på, slutter han.
LÆS OGSÅ: CHOK: Sabina forlader ‘Big Brother’-huset
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.