Klaus Pagh bisat: Eks-konernes rørende farvel

Det var et rørende øjeblik, da ekskonen Sonja Oppenhagen kyssede de rød/hvide roser og lagde dem på kisten i rustvognen uden for Frederiksberg kirke.

Af Kenth G. Madsen - 19. december 2020 kl. 9:54

Klaus Pagh døde af en blodprop i hjertet den 8. december, og han var omgivet af sine nære, da han drog det sidste suk. Den Dannebrog-pyntede kiste blev rullet frem til den sidste færd af familien.

– Jeg fik sagt farvel til ham ved sygesengen, og det var smukt og usentimentalt i kirken – lige i hans ånd. Det blev en fin afslutning, sagde Sonja Oppenhagen, der var gift med Klaus Pagh i årene 1973-’81.

LÆS OGSÅ: Mathilde forsvarer deltagelsen: Det er ikke et realityprogram!

Udover enken, thailandske Usanee (som Klaus Pagh kaldte Nancy), 41, var også hans to andre ekskoner, Susan Winther og Ida von Hahn samt ekskæresten Karema Hviid, som han fik barn med, tilstede ved bisættelsen. Klaus Pagh havde efterhånden fået et godt forhold til dem alle. Også naturligvis børnene Anne Oppenhagen Pagh, 46, Peter Frederik Pagh, 26, Nikolai Isak Hviid, 16, og adoptivdatteren Pawerisa, 16.

De kendte mindedes teaterlegenden bag opsætningen af succesrige lystspil og komedier med store navne som Dirch Passer, Jørgen Ryg, Preben Kaas, Lisbet Dahl og Claus Ryskjær i rollerne.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Stjernepar skal være forældre for anden gang

LÆS OGSÅ: DR’s kæmpe scoop: Mary i TV-krig

Læs mere om