Klar til nye eventyr: Rasmus Seebach flytter

Rasmus Seebach og familien rykker teltpælene op og skifter adresse.

Af Nikolaj Vraa - 29. september 2019 kl. 19:55

Rasmus Seebach-fans kan igen synge med på et, når den populære sanger synger om kærlighed. For nylig udgav han singlen ‘Lovesong’ fra det kommende album, han i den seneste tid har arbejdet på.
– Jeg har skrevet en kærlighedssang, der handler om, at vi simpelthen er nødt til at turde tro på kærligheden. Og vi er nødt til at hoppe ud i det med åbne arme og åbent sind for at opleve kærligheden. Det er noget, jeg længe gerne har villet skrive om. Man går og iagttager, og så popper der noget op, som jeg lægger ind i mine noter.
– Og så kommer sangen måske pludselig til mig. Her blev jeg fuldstændig fanget af en sound, da jeg sad og spillede. Og så kom jeg til at synge. Jeg synger normalt nogle volapyk-linjer, men her gav det engelske, som jeg fik fremstammet, pludselig meget god mening. Jeg har altid drømt om at skrive en sang om, at man skal turde at elske, for at kærligheden kommer ens vej, siger han til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach er stadig nyforelsket: Kærligheden skal holdes i live

Flytter

Den nye sang er blevet til, mens han og Julie var ved at sælge deres hus på Frederiksberg og gøre klar til et nyt kapitel i deres liv.
– Vi flytter i hus i Hellerup. Vi er ikke gået efter et specielt område, men vi har heller ikke været fast besluttede på at blive på Frederiksberg, hvor jeg har boet næsten hele mit liv. Jeg har åbnet mit sind og sagt: ”Hvis det føles rigtigt, at vi skal være et andet sted, så må det være sådan”.
– Jeg har også handlet i den samme Irma i snart 40 år, så det bliver super dejligt at prøve et nyt eventyr. Lige nu bor vi hos Julies mor, men når jeg afleverer Holger i vuggestuen på Frederiksberg, så føler jeg da, at jeg er hjemme. Og det bliver nok aldrig anderledes. Heldigvis, siger Rasmus Seebach.
LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach afslører: Klar til barn nummer to