Klar til bryllup: 'Teen Mom'-far løsladt

Tyler Baltierra får sin far med til brylluppet senere på måneden, efter han lige er blevet løsladt.

Af Jonas Sand - 11. august 2015 kl. 17:55

Faste seere af MTV-serien ‘Teen Mom’ har oplevet, hvordan Tyler Baltierras far, Butch, gentagende gange har været i fængsel for diverse forbrydelser på grund af sit stofmisbrug.
Butch har tilbragt stort set hele sin søns liv i fængsel, og i serien har vi kunnet se, hvordan Tyler har afbrudt kontakten til sin far, som igen og igen har svigtet ham og valgt stofferne frem for familien.
Men det turbulente forhold for ikke en betydning for hans deltagelse til brylluppet, når ‘Teen Mom’-parret Tyler Baltierra og Catelynn Lowell om kort tid siger ja til hinanden. Det afslører Tyler på Instagram.
– Se min far, der er helt peppet op. Det er første gang, han er i smoking. Jeg er nødt til at sige, at jeg har savnet at have ham omkring. Det er godt, at have ham hjemme, skriver han og hashtagger #ButchErFri og #FarErUde.
Tyler og Catelynn har været sammen siden folkeskolen og har to døtre sammen, og inden for kort tid kan de altså også kalde sig mand og kone.


LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’ dropper forlovede for anden gang
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-pornostjerne jagter dates på Facebook
LÆS OGSÅ: 22-årig ‘Teen mom’-stjerne skilt for anden gang
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.