Klar til ny sæson: 'Familien fra Bryggen' rykker til udlandet

TV3 bekræfter, at familien har foretaget optagelser i eksotiske omgivelser.

Af Jonas Sand - 17. januar 2017 kl. 19:25

Mens kulden raser i Danmark, nyder Stephanie ’Geggo’ Christiansen og kæresten Cengiz livet i Thailand sammen med datteren Alba. Det har ‘Familien fra Bryggen’-parret flittigt fortalte deres følgere på de sociale medier, men det lykkelige par har alligevel ikke fortalt alt.
Det er nemlig ikke kun ferie, som de tre i øjeblikket er på. Realityportalen erfarer nemlig, at der også står arbejde på programmet for parret, og at også Linse og Didde har været en tur i Thailand for at deltage i optagelser til den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’.
Linse Kessler har ellers gjort sit for at skjule optagelserne. Den 14. januar skrev hun på Facebook, at hun savnede Geggo, Cengiz og Alba. Men helt så stor kan savnet altså ikke have været, for på daværende tidspunkt ser det altså ud til, at ‘Familien fra Bryggen’ alle var samlet i Thailand, inden Linse og Didde satte kurs hjem, mens de tre andre fortsatte ferien.
LÆS OGSÅ: Linse i chok: Hvem har slået min kammerat ihjel?
LÆS OGSÅ: Didde hylder afdøde ven: En stor mand med et stort hjerte
Ikke gensyn med far
I seriens 7. sæson var Geggo også i Thailand. Her skulle hun genskabe kontakten til sin far, som hun ikke havde set i flere år. Men ifølge Realityportalens oplysninger medvirker han ikke i denne sæson, og det er altså ikke ham, som familien er rejst ned for at besøge. Der er dog tale om optagelser, der kommer til at spille en central og stor rolle i sæsonen.
Hos TV3 ønsker man dog ikke at bekræfte disse oplysninger eller komme nærmere ind på, hvad kameraholdet har filmet. Men man bekræfter, at der har været optagelser.
– Jeg kan godt bekræfte, at der har været optagelser i Thailand, hvor de alle har medvirket, men ellers har jeg intet at fortælle på nuværende tidspunkt, siger programmets presseansvarlige, Jens Mogensen, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Knust Linse efter drab på vennen: Det er så frygteligt
LÆS OGSÅ: Linse: Hold nu kæft, hvor vi savner Mopper
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.