Klar til faderskabstest: Er han Khloe Kardashians rigtige far?

Khloe Kardashian kan snart få svar på, hvem der virkelig er hendes far – men kun på én betingelse.

Keeping up with the Kardashians
Af Jonas Sand - 18. juni 2016 kl. 19:55

Hvem er Khloe Kardashians rigtige far? Spørgsmålet har været stillet flere gange i de sidste mange år, og der kom for alvor benzin på målet, da Kris Jenner indrømmede, at hun havde været utro i løbet af sit ægteskab med Robert Kardashian, der ellers stod som Khloes far.
Robert Kardashian, der døde i 2003, blev gift to gange efter ægteskabet med Kris Jenner, og begge hans to senere koner har hævdet, at Kardashian-faren ikke troede på, at han var far til Khloe. I stedet frygtede han, at vennen O.J. Simpson var hendes far.

Det nyeste billede fra fængslet af O.J. Simpson. (Foto: All Over)

Det nyeste billede fra fængslet af O.J. Simpson. (Foto: All Over)


Robert Kardashian spillede en stor rolle i at få O.J. Simpson frikendt for mord på ekskonen Nicole Brown Simpson og hendes ven, Ron Goldman, i 1995 – 11 år efter Khloe kom til verden. Og siden meldte tvivlen sig altså omkring, hvem der virkelig var far til hende.
LÆS OGSÅ: VILDT rygte: Khloé Kardashian er gravid, og Scott er faren
LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre
Klar til faderskabstest
I sidste uge sendte tv-stationen Reelz en dokumentar om Robert Kardashian under titlen ‘The Man Who Saved OJ Simpson’. Her blev emnet igen bragt på banen, og ifølge Daily Mail skulle O.J. Simpson nu være klar til at tage en faderskabstest – men kun hvis Khloe besøger ham i fængslet.
Det fortæller Jeffrey Felix, der tidligere har været fængelsvagt for O.J. Simpson. Den tidligere NFL-stjerne blev efter frikendelsen for mord idømt 33 års fængsel for væbnet røveri, men det er altså ingen hindring for at finde ud af, om han virkelig er hendes far.
– O.J. vil gøre det, og de ansatte i fængslet har fortalt ham, at de vil tillade det. Det er bare et hurtigt skrab i munden, der kan gøres under et besøg. Han vil også gerne tale med hende om andre ting, men det vigtigste er, at han gerne vil vide, om hun er hans datter, siger han til mediet.
LÆS OGSÅ: Kourtney indrømmer: Scott og jeg ses
LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg ville begå selvmord uden mine børn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.