Anna Due efter bruddet med Martin: Det er hårdt at bo sammen

De to paradisoer venter på, at Anna får sin egen lejlighed, for det er ikke nemt at bo sammen, når man ikke længere er kærester.

Paradise hotel, et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 15. maj 2015 kl. 12:25

I februar besluttede Anna Due og Martin Hjort at gå hver til sit, men helt adskilte er de ikke, for parret bor under samme tag, indtil Anna overtager sin egen lejlighed. I starten var det intet problem, fortæller Anna på sin blog.
– Da vi havde taget beslutningen om ikke at være sammen mere, var det i starten nemt nok at bo sammen. Det var helt en befrielse for os begge to, mærkeligt ik? skriver Anna og understreger, at det overbeviser hende om, at de har truffet den rigtige beslutning om ikke længere at danne par.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg savner ‘Paradise Hotel’
Føler sig ikke velkommen
Selvom det i starten var nemt at bo sammen uden at være kærester, så har det ændret sig, som tiden er gået. Det tidligere ‘Paradise’-par går nemlig hinanden på nerverne.
– Men er det ikke meget normalt, når man ikke er kærester? Det er hårdt, fordi jeg bare går og venter på, at Villian og jeg skal flytte. Da det er Martins hus, føler man sig ikke rigtig velkommen mere, skriver den tidligere paradiso.
Selvom Martin og Anna ikke længere er kærester, så vil Anna ikke tage Villian længere fra sin far end højst nødvendigt.
– Nogle skriver, at jeg burde flytte hjem til mine forældre, men de bor helt i Thisted, og det vil jeg ikke byde Martin og Villian. Jeg er bare glad for, at jeg har en dejlig familie og x-svigerfamilie.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Disse ting er vigtige i et parforhold
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.