Miss J. Alexander: Du skal ikke melde dig for at blive kendt

Catwalk-divaen Miss J. Alexander fra ‘America’s Next Topmodel’ gider ikke piger, der melder sig til programmet for at blive kendt.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. juni 2014 kl. 14:00

Miss J. Alexander var oprindeligt en del af ‘America’s Next Topmodel’ sammen med blandt andet den tidligere Victoria’s Secret Angel Tyra Banks. Siden har han ageret gæstedommer og catwalk-coach i ‘Topmodel’-franchises over hele verden.
Derfor har han også mødt mange spirrende modelfrø, og hans budskab er klart til de, der melder sig til programmet.
– Der er selvfølgelig piger, der melder sig til programmet for at blive kendte hurtigt og bare få deres ansigt på TV. Det er den dårligste grund til at melde sig til det her program, og de piger, kommer ikke til at klare sig i branchen, siger Miss J. til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Miss J. Alexander: Sådan er de danske modeller
‘Topmodel’ er god forberedelse

Miss J. Alexander er med for andet år i træk. (Foto: Krestine Havemann/Kanal 4)

Miss J. Alexander er med for andet år i træk. (Foto: Krestine Havemann/Kanal 4)


Han er dog stadig bevidst om, at der kan være mange årsager til at melde sig til et show som ‘Topmodel’, men han understreger, at dedikation er vigtig, hvis man vil overleve i modebranchen.
– ‘Topmodel’ er god læring for pigerne. På den måde er de forberedt til at arbejde som model. Men det er vigtigt, at pigerne er disciplineret. De skal forstå, at de ikke skal drikke sig i hegnet til en eller anden modefest dagen inden et shoot eller et møde med en kunde, siger amerikaneren, der til dagligt er bosat i Paris.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 bekræfter: Her er dommerne til ‘Danmarks næste topmodel’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.