Kjeldbjerg chokeret over 'Divaer i junglen': I har taget røven på mig

I aftenens udgave af ‘Divaer i junglen’ må Jakob Kjeldbjerg indrømme, at nogen har taget røven på ham.

Af Louise Andersen - 7. maj 2018 kl. 15:08

I aftenens afsnit af ‘Divaer i junglen’ er divaerne og mændene atter tilbage i lorte- og luksuslejren. Venskaberne bliver for alvor sat på prøve, at Kjeldbjerg pludselig dukker op.
– Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var en lille smule skeptisk, da jeg inviterede jer her ind i junglen, fordi jeg var klar over, at der var en rimlig høj risiko for, at I ville falde fuldstændigt igennem. Jeg må jo erkende, at I har taget røvet på mig, siger Kjeldbjerg og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Rikke afslører: Det skete der med mig og Mogens
– I har vist, at i kan opføre jer som divaer; I kan drikke som divaer; I kan næsten skabe jer som en rigtig diva, men der er en ting, jeg mangler at se fra jer, og det er, om I kan spille det taktiske spil.
Mændene tvinges til at splitte deres mandealliance, for der skal nemlig smides en mand ud af ‘Divaer i junglen’ – og ALLE skal stemme på en mand.
Du kan se Kjeldbjerg overraske Divaerne og mændene i klippet herunder. ‘Divaer i junglen’ løber over skærmen i aften klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Rikke Chili faldt om i junglen: Dét skete der på hospitalet

LÆS OGSÅ: Fie efter ‘Diva’-exit: Godt, at det sluttede
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Caroline og Fie slutte fred i junglen