Kirsten Siggaards nye liv: Glad for at være alene

Kirsten Siggaard nyder livet i de nye omgivelser i Vindinge ved Roskilde.

Af Kenth G. Madsen - 13. november 2021 kl. 13:55

Kirsten Siggaard stråler smukt som det gyldne løvfald uden for sit nye hus i Vindinge ved Roskilde, hvor hun flyttede ind i april.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen om ‘Fangerne på fortet’-deltager: Endelig sagde hun ja 

– Det er som at vende hjem igen. Her føler jeg mig tryg, siger den 67-årige grandprixsanger og skuespiller, der tidligere har boet på egnen, da sønnerne Mads, 33, og Kasper, 37, endnu var små og gik i skole. De bor nu i henholdsvis København og det nærliggende Hedehusene med deres familier – herunder hendes tre børnebørn. Og så snart Kirsten havde slået sig ned, kiggede gamle venner og bekendte fra dengang forbi for at ønske hende velkommen tilbage.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni fortæller om Karstens sygdom. 

– Det at have sit eget, venner og familie i nærheden er perfekt, siger Kirsten, der før boede i en lejebolig i Greve syd for København og i sit sommerhus i vestsjællandske Gørlev, som hun siden har skilt sig af med.

Nu bor hun alene sammen med huskatten i de 130 kvadratmeter, der har gennemgået en omfattende renovering med nyt køkken, afhøvling og ludbehandling af gulve samt maling af væggene.

– Jeg behøver ikke nødvendigvis at bo sammen med nogen. At kunne gå ud med nogen, så er jeg faktisk godt tilfreds, afslører Kirsten, der har bevaret et godt forhold til eksmanden Jørgen Andersen, som hun blev skilt fra i 2017 efter 38 års ægteskab. Han bor i øvrigt kun et stenkast fra hendes ny bopæl.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis deler glædelig nyhed: Er blevet boligejer

– Vi snakker bedre sammen nu, end da vi boede sammen. Vi kender hinanden så godt, er gode venner, støtter og bakker hinanden op, fortæller Kirsten Siggaard.

Sidste år i forbindelse med ‘Til middag hos’ på TV3 fik hun oprettet en profil på dating-app’en Tinder på foranledning af de medvirkende, blandt andre Annette Heick og Michael Maze. De syntes, det var på tide, hun fandt sig en ny mand, så de pressede på, og hun indvilligede.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært: Fredag bliver det et farvel

– Jeg kigger stadig på den en gang imellem, og har været ude at drikke kaffe nogle gange. Jeg er jo ikke bange for at møde nye mennesker, men det er ikke for enhver pris, at jeg går ind i et nyt forhold. Tænk sig, hvis der kom en, som ville bestemme over mig? Jeg har det godt alene, smiler ”Sku’ du spørg’ fra no’en”-sangerinden, der i slutningen af november skal være gæstesolist på en julekoncertturné med Paul Potts, der vandt ‘Britains Got Talent’ i 2007.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler skal giftes

Læs mere om