Kira Eggers overrasker med jobskifte: Det bliver rigtig sjovt

Realitystjernen har nu kastet sig over et nyt projekt.

Af Emilie Holm Egebro - 8. januar 2018 kl. 9:04

Kira Eggers tonede frem på skærmen i realityprogrammet ’Stripperkongens piger’ tilbage i 1998. Sidenhen er der dog sket meget i reality-babens liv. For nyligt var hun med i TV3-programmet ’Min fede træner’, og i dag lever hun af at være trænings- og kostvejleder. Snart udgiver hun ligeledes en vegansk vægttabsbog.
Nu har den 42-årige Kira dog også kastet sig over et helt nyt projekt, som hun i dag har første arbejdsdag på. Sammen med komikeren Heino Hansen skal hun lave morgenradio. Det skriver NORD FM i en pressemeddelelse, og Kira Eggers glæder sig til det nye projekt.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den
– Jeg har fået job som radiovært. Det er Nord FM, der åbner op for en radiostation, og der bliver jeg morgenvært. De ringede og spurgte mig, og det ville jeg selvfølgelig gerne, siger en glad Kira til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det bliver rigtig godt og rigtig sjovt, tror jeg. Også fordi jeg kan få lov at være mig selv, og det er det, jeg er blevet hyret ind på. At være radiovært er jo noget helt nyt for mig, og det viser også bare endnu en gang, at man aldrig ved, hvad fremtiden byder på.
Programmet ’Morgenshowet med Kira og Heino’ bliver sendt på NORD FM på alle hverdage fra klokken 6:30-9:30.
LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hårdt år: Jeg er stadig i dyb sorg
LÆS OGSÅ: Realitydeltager taler ud om stofmisbrug