Kira Eggers har aldrig trusser på

Kira Eggers har aldrig haft problemer med at være let påklædt. Bortset fra når hun er til yoga.

Af Lise Nygaard - 26. juni 2017 kl. 16:55

Der er mange ting, Kira Eggers sætter pris på, men trusser er absolut ikke en af dem.
– Jeg siger det ligeud: jeg er desværre ikke så god til altid at huske mine trusser. Faktisk aldrig. Det er nok ret meget med vilje! Jeg synes trusser er underlige og dumme og irriterende det meste af tiden, skriver hun på sin blog.
Den personlige træner måtte dog erkende, at der er én situation, hvor hun må affinde sig med de små underbenklæder, og det er til yoga. En motionsform som Kira stiftede bekendtskab med i forbindelse med ‘International Yoga Day’ i sidste uge.
– Jeg har allerede luret, at jeg kommer til at springe nogle af øvelserne over grundet de “glemte” trusser. Jeg skal da ikke nyde noget af at stå der og strutte som en trebenet tissende hund i nærmest gennemsigtige bukser. Hvis jeg ville det, havde jeg da bare slet ikke haft bukser på. End of story, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: Ung mor ændrer livsstil: Så meget vejer jeg
LÆS OGSÅ: Deltagerne fra ‘Min fede træner’: Sådan har vi det med vores trænere i dag
Kira har som sagt aldrig dyrket yoga før, og derfor var instruktøren meget opmærksom på at hjælpe den tidligere reality-stjerne helt ind i stillingerne, men på grund af de manglende trusser var Kira ikke interesseret i at strække sig alt for meget.
– Det ender med, at jeg træder ud af den helt forkerte, stive solhilsen med fødderne al for tæt, ja HELT samlet, og forklarer hende i det meget stille rum, at jeg altså ikke har trusser på! Hun fniser og udbryder NÅRRRRH okay, og jeg føler en form for skam – og lettelse. GODT, så kan jeg da få lov til at fortsætte min solhilsen! Forkert og helt siv, men alligevel, skriver Kira.
Den lidt uheldige start har dog ikke skræmt Kira fra den meditative træning, og hun kan godt se sig selv dyrke yoga i fremtiden – såfremt hun har fået trusser på.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz’ brylluppet kommer på tv
LÆS OGSÅ: Sådan går det deltagerne fra ‘Min fede træner’ i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.