Kira Eggers: Derfor holder jeg min kæreste privat

Reality-baben afslører nu, hvorfor hun er så hemmelighedsfuld omkring sin nye kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 6. november 2017 kl. 9:03

Det er ikke længe siden, at ’Min fede træner’-deltageren Kira Eggers løftede sløret for, at hun har fået en ny kæreste, som hun er flyttet sammen med.
Indtil nu har hun været meget hemmelighedsfuld omkring, hvem han er, og hun vil kun afsløre, at han hedder Thomas, er 40 år og arbejder for politiet. Og sådan bliver det også ved med at være lige foreløbigt.
– Jeg har ikke lagt billeder op af ham, da han gerne vil være lidt privat. For ham handler det om, at han helst ikke skal blive genkendt på jobbet, og at folk helst ikke med det samme skal tænke: ”Hey, det er da Kira Eggers’ kæreste.” Det vil gøre ham mere sårbar, når han er ude på job. Indtil videre har vi derfor holdt lidt lav profil omkring ham. Men vi bor sammen og har det rigtig dejligt, fortæller en forelsket Kira, som allerede har lagt fremtidsplaner med kæresten:
LÆS OGSÅ: Kira Eggers: Sådan tabte jeg mig efter ‘Min fede træner’
– Tiden må vise, om vi skal giftes. Indtil videre tager vi det stille og roligt, men vi skal faktisk i gang med at kigge på sommerhus i Mexico, da det er noget, vi begge kan tænke os. Vi har det dejligt, han har taget alle dyrene til sig, så det er bare skønt.
Kira og Thomas har endnu ikke snakket om, hvorvidt nogen af dem ønsker, at de skal have et barn sammen. Den 42-årige realitystjerne forestiller sig dog mere, at de måske i fremtiden vil få plejebarn. Intet er dog fastlagt endnu.
LÆS OGSÅ: Sådan går det deltagerne fra ‘Min fede træner’ i dag
LÆS OGSÅ: Gammel kending vender tilbage til ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Ung mor: Lad mine bryster være