Kira Eggers afslører: Sådan går det med kærligheden

Rigtig meget tyder på, at Kira Eggers har fundet manden, som er i stand til at håndtere hende og alle hendes dyr.

Af Louise Andersen - 24. september 2017 kl. 14:55

Kira Eggers har travlt for tiden. Hun er ved at lægge sidste hånd på en ny bog, hun planlægger vægttabrejser til Kroatien – og så har hun fundet kærligheden.
– Det går rigtig godt med kærligheden. Vi bor sammen, og alle er rigtig glade. Han har lært at elske mig og mine dyr. Det er jo i virkeligheden som at flytte ind hos Pippi Langstrømpe. Der er en masse dyr, siger en glad Kira Eggers.
LÆS OGSÅ: Kira Eggers: Sådan tabte jeg mig efter ‘Min fede træner’
Og det kræver sin mand, hvis man vil være kærester med Kira.
– Det var lidt banebrydende, da han skulle samle sin første hundelort op, men så har tingene lagt sig. Det kræver lidt en mand, som er stærk nok til at håndtere mig, men også alt det, der følger med. Jeg er jo et hippie-barn. Jeg har brug for én, der siger: Det er i orden, jeg klarer mig alligevel. Jeg er lidt en crazy cat-lady krydret med lidt sexiness, forhåbentligt, griner hun.
LÆS OGSÅ: Kira Eggers har aldrig trusser på
Kira rejser til om et par uger til Israel for at skyde coveret til sin nye bog.
– Jeg er ved at være færdig med min bog. Min veganske vægttabsbog. Det er nok en af de første i Danmark i virkeligheden. Jeg tror ikke, at der eksisterer nogen, hvor det er vægttab på plantebaseret kost, fortæller hun.
Bogen udkommer til januar.
LÆS OGSÅ: Sådan går det deltagerne fra ‘Min fede træner’ i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.