Kira Eggers åbner op: Alt føltes som en kamp

Forløbet med ‘Min fede træner’ var ikke altid lige sjovt for Kira Eggers, som gik all in på at forøge sin vægt.

Af Louise Andersen - 1. januar 2019 kl. 16:55

Kira Eggers gik all-in, da hun tog 17,4 kilo på i TV3-programmet ‘Min fede træner‘, og det var ikke altid lige nemt for den normalt veltrænede Kira, som i mange år har levet af sin krop – først som nøgenmodel og nu som personlig træner og kostvejleder. Det fortæller Kira i et Instagramopslag.
– Under forløbet på de tre måneder, jeg skulle tage på, måtte jeg ikke træne eller røre mig. Jeg har aldrig haft det så elendigt. Jeg var øm, udmattet, havde ondt i knæ og ryg/lænd. Alt føltes som en kamp, skriver hun i opslaget.
LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk reality-par går fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: CHOK: Kira Eggers voldsomt forbrændt
I dag er Kira tilbage på sin normalvægt, men det betyder ikke, at hun er tilfreds – endnu.
– Jeg var tilbage på min normalvægt ti uger efter, men min normalvægt er ikke den vægt, jeg gerne vil have. De to-tre kilo, jeg gerne vil af med, dem kæmper jeg med, men det tror jeg, at mange kan nikke genkendende til, fortæller Kira til Realityportalen.
I dag kæmper Kira for at motivere og inspirere andre til at blive den bedste udgave af dem selv med sit fitnesskoncept goodfitness.dk.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Du kan herunder se Instagram-opslaget, hvor Kira har delt billeder af, hvordan hun så ud under ‘Min fede træner’, og hvordan hun ser ud nu.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Fra Min Fede Træner. Det er to år siden, jeg startede på det projekt.17,4 kg røg der på, på 6 uger ? (det sidste billede er min form nu.) Under forløbet på de tre måneder jeg skulle tage på, måtte jeg ikke træne eller røre mig. Jeg har aldrig haft det så elendigt. Jeg var øm, udmattet, ondt i knæ og ryg /lænd. Alt føltes som en kamp. De første træninger efter, var jo så hårde og noget jeg måtte okse mig igennem. Men så lysnede det, og jeg var på sporet tilbage til min krop som jeg savnede meget. Anyway, måske kan dette inspirere dig til at komme i gang 🙂 Good Fitness er til for dig: goodfitness.dk – jeg tager pænt imod dig. ??#weightlossjourney #weightlosstransformation #goals #bettershape #healthylife #vægttabsrejse #personligtræner #kostvejleder NB! Du er aldrig for gammel til at komme i gang men jo før jo bedre for hud og andre organers skyld. Desuden er livsstilssygdomme ofte en konsekvens af ingen motion og elendige kostvaner. Glem slankekur. Det er MINDSETTET der skal omprogrammeres.

Et opslag delt af K I R A E G G E R S (@itskiraeggers) den


LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor stopper i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par jubler: Vi skal være forældre!
LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem ‘Paradise’-Nadja og Tine