Kim Kardashian svarer igen ovenpå chokerende rygter

Fans undrer sig over, hvordan Kim Kardashian Wests fire børn rent faktisk får mad. Nu løfter Kim sløret for familiens madvaner.

Af Anna Løwe - 9. januar 2020 kl. 16:55

Forleden dag lagde Kim Kardashian et billede på Instagram, der fik fans til at måbe. På billedet – som Kim efterfølgende har fjernet igen – poserer Kim foran et køleskab, der absolut ingen madvarer har. Til gengæld kan tørstige sjæle hurtigt få stillet tørsten, da køleskabet var fyldt med mælk og vand.
– Spiser du luft?, kommenterede en følger blandt andet, mens andre gør grin med Kims manglende madvarer.
LÆS OGSÅ: Fans vil boykotte ‘Keeping Up with the Kardashians’: Uacceptabelt

Gigantisk køkken

Nu tager Kim tyren ved hornene og svarer igen. Selvom hun har slettet det oprindelige billede, har hun på sin Instagram-story delt flere nyhedsoverskrifter, der beskriver hendes køleskabs indhold – eller mangel på samme.
– Siden indholdet i mit køleskab er så spændende, tænkte jeg, at jeg ville give jer en lille rundtur, forklarer Kim, der starter rundturen i et enormt lokale, hvor hun blandt andet har en frozen yoghurt-maskine og to køleskabe med drikkevarer til hende selv og børnene.
LÆS OGSÅ: WOW: Kanyes vilde milliongave til Kim Kardashian West
– Venner, se nu her, siger Kim, mens hun træder ind i et enormt køkkenlokale og siger hej til en kok.
Herefter åbner hun dørene til et lokale, der faktisk bare er ét stort køleskab.
– Her er vores walk-in-køleskab! Her har vi alle vores friske, økologiske produkter. Vi har sået økologiske træer og frugter, så vi kan høste vores egne grøntsager og frugter.
LÆS OGSÅ: Kendall Jenner afslører: Derfor har jeg altid følt mig anderledes
Kim har lagt sin kost om og spiser kun plantebaseret, hvilket det enorme køleskab i den grad bærer præg af. Og selvom Kim nok ikke havde forudset, at hun ville ryge i medierne på grund af et køleskab, indrømmer hun, at det så tomt ud:
– Det lignede, at vi ikke havde noget mad. Det må jeg indrømmer, siger Kim.
LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på
LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!