Kim Kardashian om præsidentposten: Man skal aldrig sige aldrig

Realitystjernen udelukker ikke, at hun i fremtiden går efter præsidentposten.

Af Jonas Sand - 19. juni 2018 kl. 07:25

Kim Kardashian West er for alvor trådt ind på den politiske scene i den seneste tid. Realitydeltageren holdt for nylig møde med den amerikanske præsident, Donald Trump, for at få benådet Alice Marie Johnson, som havde siddet fængslet i 21 år for blandt andet besiddelse af kokain og hvidvaskning af penge.
Mødet resulterede i, at den 63-årige kvinde kom på fri fod, og i et nyt interview med CNN taler Kim Kardashian nu blandt andet ud om interessen for politik. Her åbner realitystjernen blandt andet op og fortæller, at hun går med tankerne om at gå i fodsporene på sin berømte far, advokaten Robert Kardashian, der blandt andet var med til at få O.J. Simpson frikendt for mord. Den tanke har hun, hver gang hun besøger sit hold af advokater.
– Hver gang jeg tager derind, så tænker jeg: “Hvis det ikke krævede en lang collegeuddannelse, så ville jeg være advokat”. Men jeg har researchet og fundet ud af, at jeg kan assistere en advokat i tre år og derefter bare tage advokateksamen. Så man ved aldrig, siger Kim Kardashian, der altså måske kaster sig ud i jobbet som advokat i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid
LÆS OGSÅ: Kris Jenner åbner op om Khloé og Tristan

Kim Kardashian som præsident?

Værten vil efterfølgende gerne vide, om den mulige advokatuddannelse kunne være et skridt på vejen til at stille op til præsidentvalget i fremtiden.
– Jeg tror slet ikke, det er noget, jeg har i tankerne, lyder det første svar fra Kardashian, men da værten nævner Donald Trump, der selv har en fortid i realityfjernsyn, indrømmer Kim Kardashian, at det selvfølgelig ikke er helt udelukket.
– Man skal aldrig sige aldrig, men nu skal det ikke blive til en historie om, at jeg stiller op til præsidentvalget. For det er ikke det, jeg går efter. Jeg vil bare hjælpe, og jeg tager én person ad gangen, siger hun og fortæller, at Kanye blandt andet elsker Donald Trump, fordi han er et bevis på, at alt kan lade sig gøre.
LÆS OGSÅ: Kylie fjerner sin datter fra offentligheden
LÆS OGSÅ: WOW: Kylie og Kendall dropper brors bryllup