Kim Kardashian: Jeg er så fed, at jeg ikke kan passe min ring

Kim Kardashian glæder sig i den grad til at hun inden længe føder barn nummer to,

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. november 2015 kl. 17:55

Der er under en måned til, at Kim Kardashian formentligt kan byde sit andet barn velkommen til verden, og det er noget, reality-stjernen glæder sig til. Det står helt klart, efter hun lagde en video op på sin hjemmeside, hvor hun brokkede sig.
– Ugh, de fede hænder her. Jeg kan slet ikke passe min ring længere, siger hun blandt andet i videoen, hvor hun kører i bil med vennen Jonathan Cheban og søsteren Kourtney Kardashian.
Hun henviser til den forlovelsesring, som rapperen Kanye West gav hende, da hun sagde ja til at blive hans kone. Men det er ikke kun udseendet, der er hårdt ramt hos reality-stjernen.
– Jeg er simpelthen så træt for tiden. Jeg ved ikke, hvad der er galt med mig, brokker hun sig, inden hun fortæller, at datteren North havde holdt hende vågen natten før.
Inden længe har hun to børn i huset, så det kan godt være, at Kim Kardashian skal forberede sig på at være træt i noget længere tid. Men mon ikke, at hun snart kan passe sin forlovelsesring igen.
Se flere billeder af gravide Kim Kardashian i galleriet over artiklen.
SE BILLEDERNE: Så stor er gravide Kim Kardashian blevet
LÆS OGSÅ: HOT! Kanye overrasker Kim Kardashain med VILD fødselsdagsfest
GALLERI: Så fræk er 35-årige Kim Kardashian
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendis.