Er Kim Kardashian blevet en mand?

En mand har brugt en formue på at komme til at ligne den verdenskendte reality-diva.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. december 2014 kl. 12:23

Lige i underkanten af 1 million danske kroner har den 23-årige engelske make-up-artist Jordan James Parke spenderet for at komme til at ligne sit idol, den amerikanske reality-stjerne Kim Kardashian. Og ifølge ham selv, er han ved at være der. Det skriver The Sun.
– Jeg elsker Kim Kardashian over alt på jorden. Hun er den smukkeste kvinde, der nogensinde har eksisteret. Hendes hud er perfekt. Hendes hår er perfekt. Alt ved hende er perfekt, lyder det fra Parke.

Efter en af de berømte 'Vampire Facials' (Foto: Privat/Instagram)

Efter en af de berømte ‘Vampire Facials’ (Foto: Privat/Instagram)


LÆS OGSÅ: Irina giver Kim Kardashian kamp til stregen
Afhængig af kirurgi
Parke er godt selv klar over, at hans look ikke ligefrem er naturligt, men det er nu heller ikke meningen. Desuden kan han slet ikke stoppe med at få stukket nåle i huden, selvom hans læber allerede har fået halvtreds indsprøjtninger.
– Jeg er blevet afhængig af indsprøjtningerne. Jo større mine læber er desto bedre. Jeg griner når folk fornærmer mig ved at sige, at jeg ser kunstig ud. Tror de virkelig at jeg er ude efter et naturligt look? Hvis jeg var, ville jeg nok kræve pengene tilbage, siger englænderen, der jævnligt får laserbehandlinger, botox-indsprøjtninger og det eksklusive ‘Vampire Facials’, som Kardashian også selv er stor tilhænger af.
Og desuden elsker han den opmærksomhed, hans outrere look giver ham.
– Jeg elsker den opmærksomhed og alle de blikke som mit udseende giver mig. Selv de negative reaktioner nyder jeg. Jo mere opmærksomhed desto bedre, afslutter han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så har Kourtney Kardashian født
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.