Kim Kardashian afslører overraskende detaljer om sit sexliv

Kim Kardashian slår fast, at hun er meget anderledes, end mange folk tror.

Af Jonas Sand - 26. oktober 2018 kl. 16:55

Kim Kardashian har normalt ingen problemer med at smide tøjet, og ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen har blandt andet medvirket i en sexvideo, og hun har fået taget utallige nøgenbilleder, som hun også flittigt deler på de sociale medier. Men privat er hun faktisk helt anderledes.
Det fortæller hun ifølge Daily Mail i et nyt interview med Richardson Magazine. Her åbner hun op omkring, hvor usikker hun er på sig selv, og hvor stor forskel der er på den Kim Kardashian, der offentligt står nøgen frem, og så den Kim Kardashian, som Kanye West får lov til at opleve i soveværelset.
– Jeg synes faktisk, det er ubehageligt at tale om sex. Jeg kan være helt nøgen op på et set foran 50 mennesker under et photoshoot, men hvis jeg er intim i sengen en-til-en, så er jeg virkelig genert og usikker. Jeg har helt sikkert to personligheder på den måde. Men jeg tror, at det har gjort mig mere selvsikker omkring at være sexet i offentligheden, at jeg er blevet mor, siger hun til magasinet.
LÆS OGSÅ: Efter kryptiske beskeder: Khloé Kardashian har droppet Tristan Thompson
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i chok: Så mange børn vil Kanye have

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘Singleliv’-deltageren Numse-Rasmus fortælle om sin erfaring med sex med bagværk.


LÆS OGSÅ: Kardashian-søster plaget af vild stalker
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster

Skulle aldrig have sex igen

I interviewet åbner Kim Kardashian også op for, hvor hårdt det var for hende at være gravid og tage en masse kilo på.
– Jeg tog mellem 27 og 31 kilo på i mine graviditeter, og jeg følte slet ikke som mig selv. Jeg følte mig virkelig usexet, siger hun og fortæller, at hun i slutningen af de hårde graviditeter ikke troede på, at hun ville få det godt med sig selv igen.
– Til sidst, hvor man slet ikke kan have sex, der tænkte jeg virkelig: “Jeg kommer aldrig til at have sex igen i mit liv”. Jeg havde det virkelig så dårligt med mig selv helt inde i sjælen.
Det tog hende otte måneder at smide de ekstra kilo, da hun var gravid første gang, og der fik hun følelsen af, at hendes krop aldrig havde set bedre ud.

– Jeg havde det bare sådan: “Jeg gjorde det. Jeg tabte alle de kilo af mig selv. Jeg har det bedre end nogensinde”. Jeg fik min krop gennem det, og det var virkelig bare en fantastisk følelse, da jeg så lavede et nøgen-shoot, slår realitystjernen fast over for magasinet.

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!
LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab