Kian om Mr. Paradise-titlen: Jeg følte mig ikke populær

Samtlige piger var enige om, at Kian fortjente at blive Mr. Paradise – og det overrasker ham.

Af Emilie Holm Egebro - 23. marts 2016 kl. 22:45

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ kæmpede fyrene en brag kamp om at løbe med den eftertragtede titel som Mr. Paradise. Selvom pigerne i år ikke skulle blive enige om vinderen, men derimod afgive deres stemme i ø-råd, herskede der ingen tvivl. Kian fik alle stemmer og løb med sejren.

Foto: TV3

Her ses Kians Mr. Paradise-billede (Foto: TV3)


– At vinde Mr. Paradise foran nogle så veltrænede og veltalende fyre – det er ret overvældende. Jeg havde ikke på nogen måde set den komme, at jeg skulle gå hen og vinde med ikke mindre end alle stemmerne, siger en glad Kian og uddyber:
– Det er en super vild følelse at vinde, især fordi jeg ikke føler mig helt vildt populær derinde på det tidspunkt. Det ændrede sig jo rigtig meget, da jeg fik titlen som Mr. Paradise. Det er også grunden til, at jeg griner uafbrudt i rigtig lang tid i programmet, da jeg vinder. Det er så uvirkeligt for mig.
Se flere billeder af Kian øverst.
LÆS OGSÅ: Kasper H vinder Mr Paradise: Nu kan de sende mig hjem
LÆS OGSÅ: Paradise’-Camilla afslører: Min største drøm er gået i opfyldelse
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.