Kia efter udskrivelsen: Sådan er den første tid gået

For 10 dage siden blev Kia udskrevet fra psykiatrisk afdeling, og nu fortæller hun, hvordan den første tid hjemme er gået.

Af Louise Andersen - 30. april 2018 kl. 14:55

Kia Sødergreen, der blev kendt som ‘Sugar’ i Kanal 5-serien ‘Kongerne’, har de seneste seks måneder gennemgået et sandt mareridt. Efter fødslen af sønnen Marcus, som hun har med ‘Kongerne’-kollegaen Walid ‘Knaldperlen’ Bechara, i september 2017, blev hun nemlig indlagt på psykiatrisk afdeling med en fødselsdepression.
Men den 20. april – præcis et halvt år efter, hun blev indlagt – vendte Kia  hjem til Walid og sønnen. Hun blev nemlig udskrevet, og nu fortæller hun, hvordan den første tid hjemme er gået.
– De sidste dage er egentligt gået godt. Marcus søger stadig Walle mest, men jeg føler, at Marcus er ved at være bevidst om, at jeg er hans mor, og den kærlighed, han giver mig, er skøn, fortæller Kia til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia trodser fødselsdepression: Vi vil have flere børn
LÆS OGSÅ: Kia taler ud om voldsom fødsel: Sønnen brækkede skulderen

Artiklen fortsætter under den søde video, hvor ‘Knaldperlen’ blev til den omsorgsfulde ‘Charmeperlen’ og tog sig af godt af ‘Sugar’, da hun havde brug for det.


Det hele er dog ikke en dans på roser, og selvom tingene går i den rigtige retning, så er det stadig hårdt for Kia.
– Jeg har ikke det vilde overskud, så det er lidt synd for Marcus. Walle tager meget over, så jeg kan få ro og mulighed for at vænne mig til det. Jeg synes det er svært, at jeg pludselig skal være mor, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe jubler over forlovelse: Jeg tudede og sagde ja
Kia har åbenhjertet delt sit forløb med sine følgere på Instagram, og her har hun på en video ligeledes givet en opdatering på, hvordan det er gået, siden hun blev udskrevet.
– Jeg vil gerne erkende, at jeg synes, at det er rigtig svært og hårdt at være mor. Jeg elsker min søn, men jeg synes det er vigtigt, at man får budskabet ud om, at det faktisk er rigtig hårdt. Så selvom jeg har været mor de sidste syv og en halv måned, så føler jeg faktisk, at jeg kun har været mor de sidste 14 dage. Jeg elsker Marcus, og jeg kan mærke hans kærlighed, og jeg arbejder på, at det hele nok skal blive rigtig godt, siger hun blandt andet i sin seneste video.
Du kan se videoen herunder, hvor Kia også fortæller, hvordan hun i første omgang opdagede, at hun var syg med en fødselsdepression: 


LÆS OGSÅ: Højgravid ‘Kongerne’-babe er single: Jeg er blevet svigtet på det groveste
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører snyd i ‘Divaer i junglen’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller