Kia om kærestens exit: Knaldperlen ER 'Kongerne'

‘Kongerne’ kommer til at mangle en væsentlig deltager, lyder det fra Kia, der dog forstår Knaldperlens beslutning.

Af Mikkeline Andersen - 8. december 2014 kl. 13:20

Tidligere sæsoner af ‘Kongerne’ skal findes frem, hvis man vil grine af Walid Knaldperlen Becharas ihærdige og til tider desperate forsøg på at charme sig ind hos det modsatte køn, for den populære og underholdende konge er nemlig fortid i programmet. Kæresten Kia Sugar Sødergreen kalder beslutningen “trist”.
– Det er selvfølgelig trist, at Knaldperlen pludselig ikke er med mere, fordi, når man tænker på ‘Kongerne’, er det Knaldperlen, man kobler programmet sammen med, siger Kia til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Men jeg forstår ham godt, og jeg støtter ham 100 procent i det. Han føler, han er ved at blive voksen og vil gerne tage lidt afstand fra alt det druk og hor. Nu har han også fået fast kæreste, så er det vel også et godt tidspunkt at starte voksenlivet på.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Knaldperlen taler ud om fremtiden med Kia
Følger med kæresten

Knaldperlen stopper i 'Kongerne', for han har nemlig mødt kvinden i sit liv. (Foto: Janus Nielsen/Kanal 5)

Knaldperlen stopper i ‘Kongerne’, for han har nemlig mødt kvinden i sit liv. (Foto: Janus Nielsen/Kanal 5)


Sugar og Knaldperlen, der faldt for hinanden under optagelserne til ‘Kongerne – helt til hest’, nyder hinandens selskab, og Kia er klar til et nyt eventyr med Walle, som hun udtrykker det. Men der bliver ikke tale om et nyt ‘Konge’-eventyr.
– Når min kæreste ikke vil deltage i ‘Kongerne’ mere, så ønsker jeg det heller ikke. Jeg vil meget gerne lave mere tv, men noget som er mere passende, når man har en kæreste, fortæller hun.
Om eventyret skal ende ud i børn, udelukker Sugar ikke.
– Hvis alt forsætter godt imellem os, hvilket jeg selvfølgelig håber på, så satser jeg stærkt på, at vi en dag flytter sammen, siger Sugar og fortsætter:
– Jeg har en stor drøm om at få børn. Men man må tage et skridt af gangen og i et roligt tempo, så det heller ikke går i den forkerte retning ved at gå for stærkt. Jeg er meget praktisk anlagt, så jeg kunne godt tænke mig at få min uddannelse færdig først.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen forklarer sit
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.