Khloe Kardashian vil giftes med Lamar igen

Først blev skilsmissen mellem Khloe og Lamar afblæst, og nu ringer kirkeklokkerne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. februar 2016 kl. 15:00

I efteråret skulle skilsmissen mellem Khloe Kardashian og Lamar Odom have været afsluttet, men da Lamar blev fundet livløs og efterfølgende lå i koma, ændrede parrets forhold sig, og skilsmissen blev indstillet. Og nu ser det altså ud til, at det ikke kun er Lamars helbred, der er i voldsom bedring.
I et nyt afsnit af Khloes talkshow ‘Kocktails with Khloe’ bliver hun spurgt, om hun gerne vil giftes, og her påpeger hun først og fremmest, at hun teknisk set stadig er gift, og at hun inderst inde ikke håber på et nyt ægteskab med en ny fyr, men hellere vil have det til at fungere med Lamar.
– Det ville være drømmen. Jeg håber, at første ægteskab kunne ske igen, men det er svært at slette alt, hvad der er sket. Men lige nu forsøger jeg bare at genopbygge et venskab, hvor der ikke er noget intimitet eller noget, fastslår Khloe.
Hun understreger, at parret slet ikke er der endnu. På nuværende tidspunkt handler det kun om kærlighed og at lære Lamar at elske sig selv igen, lyder det, og så må de to tidligere turtelduer se, hvad fremtiden bringer. Men Khloe udelukker altså ikke, at de to kan finde melodien igen – faktisk er det hendes største drøm.
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian: Lamar og jeg planlagde adoption
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian afslører sex-tape med Lamar Odom
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian: Lamar Odom havde fire timer tilbage at leve i
LÆS OGSÅ: Så gammel var Khloe Kardashian, da hun mistede sin mødom
Se hele klippet fra Khloes talkshow her nedenfor, og se det store galleri med Khloe og Lamar øverst i artiklen.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.