Khloe Kardashian taler ud: Jeg finder IKKE sammen med Lamar igen

Selv om Kardashian-søsteren og Lamar Odom har droppet planerne om skilsmisse, så betyder det ikke, at de har fundet sammen igen.

Af Jonas Sand - 29. oktober 2015 kl. 10:36

Der har været skrevet meget om Lamar Odom og Khloe Kardashians forhold, siden NBA-stjernen blev fundet livløs på et bordel i Nevada efter flere dage med druk og stoffer. Siden tydede meget på, at parret fandt sammen igen, da de valgte at annullere den kommende skilsmisse.
Kardashian-søsteren bekræfter nu, at parret har droppet skilsmissen på nuværende tidspunkt. Men hun afviser alligevel, at hun finder sammen med Lamar igen. Det gør hun i et interview med PEOPLE.
– Der er bare mange andre vigtige ting nu. Vi tænker slet ikke på os som et par, der skal have et forhold lige nu. Men jeg har altid elsket ham, og jeg vil altid elske ham. Men jeg tror på, at man godt kan elske på afstand. Man behøver ikke at være sammen med personen for at elske ham, siger hun.
LÆS OGSÅ: Det viser Lamars blodprøver
“Jeg var nødt til at være ved ham”
Khloe Kardashian har været ved Lamars side, siden han blev fundet på bordellet. Reality-stjernen har støttet ham hele vejen, men fo
– Jeg vidste bare, at jeg var nødt til at være der. Jeg var nødt til at sikre mig, at han var okay. Jeg hader, at han endte i det situation. Det ønsker jeg ikke for noget – især ikke for folk, som jeg elsker og holder af.
– Det var en stor lettelse for alle, da han vågnede op. Men hans tilstand ændrer sig hver eneste time. Det går op og ned, men han er i det mindste vågnede og i live. Jeg ønsker kun, at han bliver okay, siger Khloe.
Men selv om en fremtid som par ikke ligger i kortene for de to, så lover Khloe, at hun vil være ved Lamars side hele vejen.
– Han har en lang vej for sig. Den vej skal han klare alene – og han er også indstillet på at klare det selv. Men jeg vil være der og støtte ham i hvert eneste skridt hele vejen, slår hun fast.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian og Lamar Odom aflyser skilsmissen
LÆS OGSÅ: NYT I SAGEN: Lamar Odoms organer svigter: Skal have transplantation
LÆS OGSÅ: NYT I SAGEN: Lamar Odom er vågnet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.