Khloé Kardashian sælger dansk designtøj

Den tøjglade realitystjerne sælger ud af sit klædeskab på eBay, og her er et dansk tøjmærke repræsenteret.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. november 2016 kl. 10:55

Der er vist ingen tvivl om, at Khloé Kardashian har noget af en Hollywood-garderobe, som bugner af tøj. Nu har hun besluttet sig for at sortere lidt ud i sagerne, så ‘Kardashian’-stjernens tøj kan netop nu købes på eBay.
Blandt de 362 stykker tøj, der er sat til salg under Khloés navn, er der dog særligt én ting, som falder i øjnene hos stilbevidste danskere. Man kan nemlig byde på en jumsuit, der er skabt af den succesfulde danske designer Malene Birger.
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian fyret fra sit eget talkshow
Khloé har selv haft dragten på tilbage i 2014 til en velgørenheds-event i New York, og netop velgørenhed er også omdrejningspunktet for ‘Kardashian’-familiens lille genbrugs-forretning. Alle medlemmerne af klanen har hver deres eBay-konto, hvor de løbende sælger ud af deres tøj og donerer en procentdel af indtjeningen til et godt formål. Lige nu er det dog kun Khloé, der har ting til salg, og alle bud starter ved 0,99 dollars, som svarer til knap 7 kroner.
Auktionen slutter på søndag den 6. november, og du kan finde et link til den HER!
Se også billedet af Khloé iført Malene Birger-jumpsuiten øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian åbner op efter røveri: Kim har det ikke godt
LÆS OGSÅ: Reality-divaer: Køb vores tøj
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian forlanger millioner af Lamar Odom
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.