Khloé Kardashian i ærligt interview: Tristan er en fantastisk person

‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen har fundet melodien med ekskæresten.

Af Anna Løwe - 24. februar 2020 kl. 16:55

Den 18. sæson af det populære realityprogram ‘Keeping Up With the Kardashians’ er lige om hjørnet, og som optakt har E! Entertainment offentliggjort de første sneak-peeks fra sæsonen.
Her gæster Khloé Kardashian radioprogrammet ‘Divorce Sucks’ for at fortælle om, hvordan hun og ekskæresten Tristan Thompson klarer at være gode forældre for datteren True uden at være sammen som par.
LÆS OGSÅ: Kardashian-familien i sorg: Der er ingen ord
– Jeg var selv fire-fem år, da mine forældre blev skilt. Og jeg har aldrig hørt dem tale dårligt om hinanden, og det tænker jeg rigtig meget over nu, fortæller Khloé og fortsætter:
– True er kun lidt over et år, så hun forstår jo ikke helt, hvad der sker – men det gør hun for mig. Jeg bruger rigtig meget energi på ikke at have dårlige vibes omkring True, for jeg er sikker på, hun ville kunne mærke det.
LÆS OGSÅ: Er ‘Keeping up with the Kardashians’-stjerne gået tilbage til sin eks?

Tristan er fantastisk

Khloé gik definitivt fra ekskæresten Tristan, da han i foråret 2019 var hende utro (igen) med Jordyn Woods; Kylie Jenners daværende bedste veninde. Forinden havde parrets forhold ikke været frit for drama, da Tristan også var Khloé utro med hele to kvinder blot et par dage før, hun fødte True.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian med i nye true crime-dokumentar
I dag har Khloé dog også andre ting at sige om Tristan:
– Som barn tænkte jeg ikke over, hvor gode mine forældre var til ikke at vise os, hvad de gennemgik – og det vil jeg gerne give True også. Jeg ved, at hendes far er en fantastisk person, og at han elsker hende meget højt, så jeg vil gerne have, at han er der.
LÆS OGSÅ: Tristan tager kampen op: Forsøger at købe Khloé med diamanter
Se hele klippet nedenfor:

Der florerer fortsat rygter om, at Tristan prøver at vinde Khloé tilbage, men om det lykkes, må tiden vise.
‘Keeping Up With the Kardashians’ sæson 18 får premiere i løbet af foråret.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afslører overraskende detaljer om sit sexliv
LÆS OGSÅ: Khloé afslører: Jeg savner min eks hele tiden