Khloe Kardashian: Derfor kunne jeg ikke tabe mig

Khloe Kardashian har en speciel afhængighed, som har gjort det svært for hende at tabe sig.

Keeping up with the Kardashians
Af Jonas Sand - 7. april 2015 kl. 11:06

Khloe Kardashian har gennemgået en vild forvandling i den seneste tid, hvor hun er blevet en del mere fit. Men det har ikke været helt nemt for realitystjernen, der har en last i køkkenet, som ikke rigtigt er foreneligt med et stort vægttab.
– Jeg plejede slet ikke at tænke over, hvad jeg spiste. Jeg var bare lidt ligeglad, men så kom jeg til at tænke på, hvorfor jeg ikke kunne tabe mig, når jeg hele tiden trænede, fortæller Khloe til E! News.
– Men så gik det op for mig, at det handlede om maden, og så gik jeg på kur. Nu spiser jeg slet ikke mælkeprodukter mere. Eller, det vil sige, at jeg forsøger at undgå det. Men jeg er bare afhængig af ost.
LÆS OGSÅ: SE Khloe Kardashians vilde vægttab
Træner fem gange om ugen
Det er dog ikke kun på grund af ændringerne i køkkenet, at Kardashian-søsteren har tabt flere kilo. Det er også kommet takket være hårdt arbejde i træningscentret.
– Jeg forsøget at træne fem gange om ugen. Det er meget, men jeg får en fantastisk følelse, når jeg gør det. Jeg elsker at lave cardio derhjemme. Man tænder bare tv’et med et eller andet ligegyldigt, og så ved man slet ikke, at man laver motion. Det er dejligt, fortæller Khloe.
LÆS OGSÅ: Se Kim Kardashians forvandling her
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ny Kardashian-serie på vej
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.