Khloé Kardashian afslører babynavn

‘Keeping Up With the Kardashian’-stjernen og kæresten har navnet på plads – i hvert fald hvis de får en søn.

Af Jonas Sand - 4. januar 2018 kl. 16:55

Efter flere måneders spekulation bekræftede Khloé Kardashian i slutningen december endelig, at hun sammen med kæresten, NBA-spilleren Tristan Thompson, venter sit første barn i løbet af foråret. For nylig gæstede hun så ‘The Ellen DeGeneres show’, hvilket tv-seerne kan se i aften, og her fortalte hun mere om graviditeten. Det skriver Daily Mail, der har set et smugkig på programmet.
LÆS OGSÅ: Brød Khloé Kardashian loven med graviditetsafsløring?
Her sagde ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjernen blandt andet, at hun forsøger at undgå graviditetstøj så længe som muligt og at hun har det godt. Khloé Kardashian fortalte ifølge mediet også, at parret endnu ikke kender kønnet på babyen, men at de har planer om at finde ud af det inden længe.
– Der er i forvejen for mange overraskelser i alt det her, så jeg vil helt sikkert vide det, sagde Kardashian-søsteren til Ellen DeGeneres.
Khloé Kardashian fortalte desuden, at de allerede har navnet på plads, hvis det viser sig at være en dreng. I så fald skal han nemlig opkaldes efter sin far og hedde Tristan Thompson Jr. Selv om de endnu ikke kender navnet, hvis de venter sig en pige, så kommer navnet med stor sandsynlighed til at starte med enten K eller T, slog hun fast.
LÆS OGSÅ: Højgravid Kardasian-søster: Her er Kylies terminsdato

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.


LÆS OGSÅ: Kylie Jenner er helt nede: Hader graviditet og frygter mor-rollen
Taler om bryllup
‘Keeping Up With the Kardashian’-stjernen afslørede også, at parret allerede har talt om ægteskab. Det er dog ikke noget, de planlægger i den nærmeste fremtid.
– Jeg har ikke travlt med noget af det. Som du ved, så har jeg gjort et par forhastede ting tidligere (blandt andet giftet sig med Lamar Odom efter en måneds forhold i 2009, red.). Vi har selvfølgelig talt om det (ægteskab, red.), men vi har det godt, som vi har det nu, slog Khloé fast.
Ellen DeGeneres forsøgte også at få realitystjernen til at bekræfte, at søsteren Kylie Jenner er gravid, som de amerikanske medier også har påstået i de sidste mange måneder. Det ville hun dog ikke tale om, og spekulationerne om det må derfor fortsætte lidt endnu.
LÆS OGSÅ: Højgravid Kardasian-søster: Her er Kylies terminsdato
GALLERI: Se Kardashian-familien før de blev superstjerner