Khloe Kardashian forlanger millioner af Lamar Odom

Det er ikke småpenge, som Khloe Kardashian forlanger af sin tidligere mand.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. juli 2016 kl. 16:55

Det er hårde tider for den tidligere NBA-stjerne Lamar Odom, der i tidligere på måneden blev smidt på gaden af sin ekskone Khloe Kardashian, efter der blev fundet en crackpibe i det hus, hun havde lejet til ham.

Keeping up with the Kardashians

Lamar og Khloe offentliggjorde i februar, at de skulle giftes igen. Det holdte dog ikke længe. (Foto: All Over)


Og tingene ser ikke ud til at blive bedre for den tidligere Lakers-spiller. Nu er det nemlig kommet frem, at 32-årige Khloe Kardashian ikke bare har smidt Lamar Odom på gaden, men samtidig forlanger svimlende 10 millioner dollars af ham. Det skriver Radaronline.
– Khloe har hjulpet ham lige siden, han stoppede med at spille for Lakers og blev et udskud. Hun har altid sørget for, at han fik det bedste. Det er alt fra lommepenge til at støtte hans mor og børn, fortæller en kilde tæt på familien til Radaronline.

GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner

Vil ikke betale hospitalsregning
Khloe Kardashian og Lamar Odom offentliggjorde tilbage i februar, at de ville giftes igen, da Khloe havde indset, hun ikke kunne leve uden Lamar. Planerne om et bryllup blev dog hurtigt afblæst igen, og nu vil reality-dronningen have alle sine penge tilbage fra Lamar, der har været dyr i drift.
– Sammen med hospitalsregning, rejseudgifter og andre udgifer har Khloe regnet ud, at han skylder hende omkring 10 millioner dollars. Og hun vil have pengene på den ene eller den anden måde, fortæller kilden til Radaronline.
Den tidligere NBA-spillers sidste indtægt blev taget fra ham, da Kris Jenner valgte at fyre ham fra reality-showet ‘Keeping Up With the Kardashians’.
Se billederne af Lamar Odom og Khloe Kardashian i galleriet øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian afslører sex-tape med Lamar Odom
LÆS OGSÅ: Så gammel var Khloe Kardashian, da hun mistede sin mødom
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian: Lamar Odom havde fire timer tilbage at leve i
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.