Kevin Magnussen jubler: Jeg skal være far

Efter en lang karriere i Formel 1 kan han nu sætte livet i et andet gear.

Af Nikolaj Vraa - 5. december 2020 kl. 13:54

Kevin Magnussens hustru Louise Gjørup er gravid med parrets første barn, og det kalder han meget god timing.

– At jeg skal være far, har ikke haft nogen betydning for mine valg i forhold til, hvad jeg skal næste år. Hvis jeg havde kunne fortsætte i Formel 1, så havde jeg nok gjort det. Men det er jo meget god timing, at jeg ikke skal væk så mange weekender og så mange uger i løbet af et år, fortalte han i sidste uge til TV3 Sport, da han annoncerede den glade nyhed.

LÆS OGSÅ: Vinter kom an: Snup Victorias varme stil

28-årige Kevin Magnussen og den to år yngre Louise Gjørup har dannet par siden 2014. De første mange år som langdistanceforhold, fordi han på grund af sit arbejde var meget væk.

Parret, der giftede sig på Fyn sidste sommer, er dog nu flyttet sammen i London, men har også for nylig købt en lejlighed lige ved Marmorkirken i København.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker

LÆS OGSÅ: Henrik Qvortrup skal skilles

Læs mere om