Kessler ude af 'Vild med dans'

I aften bød på et farvel til Mikkel Kessler i ‘Vild med dans’.

Af Lykke Buhl - 8. november 2019 kl. 22:03

Først måtte vi sige farvel til sanger Anne Dorte Michelsen, så var det skuespiller Marie Bach Hansen, der forlod ballet, og så blev tv-dessertkokken Christel Pixi stemt ud af ‘Vild med dans’. Så fulgte erhvervskvinden, vi alle kender fra ‘Løvens hule’, Birgit Aaby, og for tre fredage siden var det så bordtennisstjernen Michael Maze, der blev sendt hjem. Herefter valgte tv-kokken Umut Sakyra selv at trække sig fra konkurrencen.
Denne aften skulle der igen sendes et par ud af ‘Vild med dans’, da feltet skulle skæres ned fra seks til fem par. Desværre betød det et farvel til bokselegenden Mikkel Kessler og danser Mille Funk.
– Det har været fantastisk – det var godt, jeg væddede med Maze, ikk’, jokede Mikkel efter sin hjemsendelse med henvisning til sin sportskammerat, Michael Maze, som han havde aftalt at deltage og konkurrere med i danseprogrammet.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært er færdig på Tinder

“Jeg er rigtig glad for, at Coco og Morten er gået videre”

Omdansen mod sanger Coco O. med dansepartneren Morten Kjeldgaard blev dermed Mikkel og Milles sidste dans i ‘Vild med dans’-regi – selvfølgelig indtil finalen, hvor alle parrene kommer og danser med.
Det tager de med en ophøjet ro.
– Vi synes, det er helt fair. Vi har lagt i bunden i lang tid, og vi vidste godt, at vi skulle i omdans. De andre er dygtige, så man må bare sige, at jeg kunne her til og ikke længere, fortæller Mikkel til Realityportalen og fortsætter:
– Jeg er rigtig glad for, at Coco og Morten er gået videre, fordi hun brænder også for det på en anden kunstnerisk måde. Hun er mere danser, end jeg er, og vi har slået så mange gode.
LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark