Kenneth Christensens møde med Niels Hausgaard: Fik skideballe

Kenneth Christensen var knust af grin, da Niels Hausgaard skældte ham hæder og ære fra.

Af Thomas Vennekilde - 26. marts 2022 kl. 9:55

Når TV 2 Zulu mandag 4. april disker op med en ny sæson af ‘Minkavlerne’, er det med alle de velkendte navne suppleret med en stribe nye stjerner. Og en af de nye, Kenneth Christensen, fik kærligheden at føle fra rutinerede Niels Hausgaard, 77, da de skulle indspille en scene sammen.

LÆS OGSÅ: Stort chok: Ramt af blodprop

– Instruktør Jesper Rofelt bad på et tidspunkt Niels Hausgaard om at improvisere, at han blev sur på min karakter – og jeg skal love for, at jeg fik en skideballe af dimensioner, både min generation, min person og karakter fik sig en tur i manegen. Jeg var oprigtig glad for, at jeg ikke var i frame, for jeg nærmest græd af grin, fortæller Kenneth Christensen, 38.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Kæresten er blevet model

Udover Hausgaard byder serien på gensyn med blandt andre Kirsten Lehfeldt, Ruben Søltoft, Bodil Jørgensen, Mick Øgendahl og Frank Hvam. De får selskab af nye navne som Rasmus Botoft, Lars Hjortshøj og Helle Dolleris.